| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Bu söz hakkında yorum yapar mısınız?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye ve Dünya Ekonomisi, Döviz, Faiz, Borsa |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| Aptallar, akıllıların iş yapmaya korktuğu yerlere akın ederler. Peter F. Ducker |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Ben tam olarak katilmiyorum. Akillilar da kendi aralarinda bölünürler: Risk alabilenler ve alamayanlar diye. Artik devir degisti, her sekilde korkusuz olmak gerekiyor. Yani aptallarla akillilar cogu zaman ayni safta olabilirler, ama farkli is yönetim metodlari izlerler. Risk yönetiminden haberi olanlar ise adimlarini daha saglam atarlar. Saygilar |
|
| #3 | |
| ama şu sözüde unutlmayalım ''aptallar cesur olur'' |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Bana daha çok bir kuyruk acısı gibi geldi... |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| Alıntı:
| |
|
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: Aydın
| cesaretişi.bi de risk almaktan korkmamak.nasıl olsa kaybedecekleri şeylerin çok farkında olmaz aptallar. |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Alıntı:
O zaman tarihi aptallar yazar.Büyük işleri her zaman aptallar başarır. __________________
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor! | |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| bana daha çok,dilimizdeki ''cahil cesareti'' deyimini hatırlatıyor. yorumuna gelince:aptallar korkmazlar çünkü ne kaybedeceklerinin farkında değillerdir. kaybetseler de farkında değillerdir. __________________
ALLAH HEPİNİZİN MÜST-E HAKKINI VERSİN.AMİN |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
O yüzden akıllıların korktuğu yerler ;Aptalların sürekli uğradığı mekanlardır akıl şüphe duyarak gelişir;bildiklerinden emin olan aptallar ise aklın gelişmesini engeller saygılar, | |
|
| #10 | ||
| Alıntı:
| |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|