"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Mihri BELLİ ajan çıkmış, hepimize hayırlı olsun!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Bu haftaki tempo dergisi yine etik haber anlayışını sergileyerek:-) MİHRİ BELLİNİN CIA AJANI OLDUĞUNU AÇIKLADI. __________________
TariH;ArİsToKrAtlaR MeZaRlıĞıDıR! |
|
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Mar 2006
| Ne var bunda? |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006 Ülke / Şehir: Vatansız yerden
| Valla artık herkesi ajanlıkla suçlamak prim vermiyor sayın smtrkc....... __________________
Merhaba dostlar... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Vatana millete hayırlı uğurlu olsun demekten saşka bir seçeneğimiz yok. Önüne gelenin vatansever ilan edilidği bir yerde arasıra da ajan çıksın artık... saygılarımla __________________
birbirimize verecek ellerimiz var, uzaklara götüreyim sizi, tutun elimden. P ELUARD |
|
| #5 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: May 2006
| meydanın kerinçeklere ve perinçsizlere kaldığı bir ülkede artık kapı komşumuzun bizi onunla TIPATIP aynı düşünmüyoruz diye;gece yarısı kesmeyeceğinin garantisini kim verebilir ki?.. __________________
Ve insanlar, ah, benim insanlarım, yalanla besliyorlar sizi, halbuki açsınız, etle, ekmekle beslenmeğe muhtaçsınız. Ve beyaz bir sofrada bir kere bile yemek yemeden doyasıya, göçüp gidersiniz bu her dalı yemiş dolu dünyadan.. |
|
| #6 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Nasıl yani? Amerikalılar bizi komünizmden kurtarır kene(!) meğer, O da mı onlara yardım etmiş? |
|
| #7 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jun 2006
| O adam zaten Amerikan yanlısıydı ![]() Çünkü mihri belli'nin yunan komünist partisi'yle yunan komünist partisi'nin de Amerika'yla arası çok iyidir. |
|
| #8 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: May 2006
| Ha ha ha Yanıtların hepsini çok beğendim, tüm katılımcılara teşekkür ederim.__________________
Yarınlarını alıp avuçlarına Tırmanırlar güneşin al burçlarına Barut acısı ölüm bu sığar mı tabutlara Sesimiz bıçak gibi saplanır bulutlara |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: Konya
| Hım o yüzden ödp den ayrıldı demek,ilginç:p Saygılar. __________________
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE ERNESTO CHE GUAVERA |
|
| #10 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Bu durumun, bizim piyasaların allak-bullak olmasıyla bir ilgisi varmı ki? Acaba diyorum! |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|