|
|
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Yazıyaz Dergi - Temmuz 2008 / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Yazıyaz DERGİ, EVRİM, MARKSİZM ve BLOG ile ilgili Etkinliklerin yer alacağı bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Kültür-Sanat Dergi Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| Merhaba, Dergimiz 23. Temmuz sayısı ile yayında. Bu ay kapak konusu olarak sayın Ömer MEREV'in kaleme aldığı "Evrim ve İnsan" konusu işlendi. Bu kapsamlı yazıyı severek okuyacaksınız. Yeni olarak dergimize bu ay sayın Cumhur Kocaman'ın derlediği "Dünyadan" adlı bir bölüm de eklendi. Bu bölüm sayesinde dünya gündemini takip etme fırsatı bulacağınıza inanıyoruz. Dergimizin Kültür-sanat ve içindekiler bölümü yine değerli yazarlarımızın yazıları ile renklendi. Ayrıca fotoğraf ve resim kulübümüzde sevgili okuyucularımızın bizlerle paylaştığı çalışmaları da mevcut. Yazıyaz DERGİ her ay sizlerin katkıları ve desteği ile daha sağlamlaşıyor. Başta ilgisini esirgemeyen siz okurlarımıza ve tüm yazarlarımıza, emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz... Keyifle okumanız dileği ile... ---- Dergi iletişim adresimiz > dergi@yaziyaz.com antropolog Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 30-06-08 22:15 . |
|
| #2 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Dergiye şöyle bir göz gezdirdim süper olmuş,emeği geçen bütün arkadaşların eline sağlık. __________________
Edirne'den Ardahan'a Her karış toprağımın sesi çınlar sazında Sana bana değil dostum Duymasını bilmeyene derttir AHMET KAYA |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
| Emeği geçen herkese teşekkürler. __________________
Söyledim ve ruhumu kurtardım. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Dünya'da bir yerdeyim
| Evde bir taşınma telaşı yaşadığım için bu ay dergiye yazı gönderemedim; gelecek sayıda bende katkıda bulunacağım; bu ay emeği geçen herkese teşekkürler, ellerinize gözlerinize sağlık. __________________
"Devrimi düşlüyorsan ona göre yaşarsın. Yürüyüşün farklı olur. Bakkala, manava başka türlü davranırsın. Bunun için sana kimse puan yazmaz tabii ama anlarlar, orada birisi farklı yürüyordur." |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2008 Ülke / Şehir: İstanbul
| Hazırlayan abilerime, ablalarıma, arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Bir sonraki sayıda ben de katkı sağlayacağım yapabilirsem. |
|
| #6 | |
| Arkadaşlar, sevgili yöneticiler ve dergi kurulu; forumdaki dostumuz mağripli kendi yazısında bi hata tespit etmiştir. Bu hatanın düzeltilmesi için benden ricada bulunmuştur. Bende kendisinin bana attığı e-postayı aynen buraya aktarıyor, hatanın düzeltilmesini kendisi adına bir de ben rica ediyorum. Saygılar, iyi çalışmalar... "Aristo merhaba; ekli dosyada düzeltilmiş metin var. Yıllardır sivas olayı hakkında bildiğin üzere 35 kişimi ölen 37 kişimi tartışması dönüyordu.Bende temmuz yazısını yazarken 37 kişi oalrak yazdım ancak, daha sonra 35 kişi olduğunu diğer iki kişinin gerici güruhtan olduğunu öğrendim.Burda dediğim gibi aslında hata benim ama düzeltmek istediğim için yazdım sana. Bir alevi derneği yöneticisi ile bu konuda tartışma yaşadığım için yazıyı yolladığım yerlerden düzeltme talep ediyorum. İlgilenirsen sevinirim. Birde kardeş bir konuda sorum olacak. Gönderilen yazılar dil bilgisi açısından bir redakte edilme süğrecine tutuluyormu dergide? Bazen yanlış yada düşük kelimeler olabiliyor ve bizlerin gözünden kaçabiliyorda o sebepten soruyorum. Her neyse gerekli düzeltmeyi yaparsan sevinirim dostum. İyi çalışmalar..." Link budur arkadaşlar, zaten yazıdaki hatalar kendisini apaçık belli ediyor: http://www.yaziyaz.com/dergi/2008/06...-akiziltoprak/ Düzeltildikten sonra buradan haber verirseniz sevinirim. __________________
"Devrimi düşlüyorsan ona göre yaşarsın. Yürüyüşün farklı olur. Bakkala, manava başka türlü davranırsın. Bunun için sana kimse puan yazmaz tabii ama anlarlar, orada birisi farklı yürüyordur." |
|
| #7 | |
| Bu arada mağripli arkadaşımız yazıda bi kaç düzeltme daha yapıp en son hali ile Dergi Anasayfası'na gönderdiğini ama 7 gündür (!!!) işlem yapılmadığını söylüyor. Arkadaşlar; kim ilgilenecek bu konuyla? __________________
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
| Dergi yayınlandıktan sonra düzeltme yapılmıyor diye biliyorum. Dergi yönetimi bir açıklama yapacaktır. |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2008 Ülke / Şehir: İstanbul
| Efendim Madımak'ta ölenlerin 2'si eylemci; 1 veya 2 tanesi de otel çalışanıydı. |
|
| #10 | |
Yazıyaz Grup Danışmanı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Sevgili Aristo, bu konuyla antropolog ilgilenmekte, kendisine özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz. Şu aralar yoğun olduğu için konulara gözgezdiremiyor. Ancak özel mesaj atarsanız görmeme olasılığı yok. Mutlaka bir cevap yazacak, ilgilenecektir. Dergi yayınlandıktan sonra yazarın rızasıyla değişiklikler yapılabilir. __________________
Adaleti leylekler getirir bu ülkede... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|