|
|
||||||||||
![]() |
| |||||||
| İçkinden / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Şiir denemeleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jul 2008
| içimde hayat bastırılmış sıvası dökülmüş badanalı ev kerpiç sarınsam boşluk sarı kesilir rüyalarım kimsesiz ev uykularım duaya giden yaşlı komşu sar bu zamanlar beyaz düşünce kalbim çok atlı koşturur terleyen ağzında Elenorin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 05-07-08 14:38 .Sebep: yazı tipi.. |
|
| #2 | |
| nerede düşünürseniz ordayım bildim bileli hiç bir şeyi hiç bir şey bilecek kadar hiç değildim oysa yalnızca seni resmetmişim kalbimin duvarına nem çökerse gözlerin ağu kalır bir bardak ayran kıyısına kediden düşmüş bıyık kedi deyip geçmeyin..gözlerine hayatlar sığdırır ama senin gözlerini benden başka gören yok kalp gözü değil sandıklarca naftalin kokusu eski püskü kefenlere sarılmış diyalektiktin oysa metafizik sevdiydin olduk olmadık zaman sevişir tuğla hayat kendini bile bile öptürmez çatısına sönmüş güneş yalnızca bir kedi sekiz pati hayatın anlamına içten küfreden içkin LiberterKedi Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 06-07-08 16:46 .Sebep: yazı tipi |
|
| #3 | |
| ateşe inandır beni tüm esmerliğe bir güneş yak kıyısında denizin hemhal dizelerin seyrine bir tabut çak sal gözlerinden denize elma şişede değil..sözlerim kıyısında çürümüş mantarın ayakların ucunda gezinirken servet..yoksul değildi sefer rüzgâr kokulu çarşılarda görmedim yüreğini palmiye desenli göğsünde sevmedim hiç bir ağacın denize gittiğini o gülüşlerin kaldı bir çift gözümde yalnızlığa liman uçurmuş çarpılabilirsin sözlerimin telinde bir nefes tutabilir saklı cennet ciğerinin örsünden hayaletler değil beni giden..senin o saklı dişlerin elma yiyerek cennet küstüren içkin/Hüseyin Bozkurt |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2008 Ülke / Şehir: hırbe reşik
| Dalıyorum hayale hayal etmek yetmedi, istekler olmadı. Birde baktım sokakta kalmışım yalın ayaklı çocuk gibi... katlanmak gerek miş kabullenmek miş yalan mış yalan... Bir memeleketim yok ki Bir ağlayanım da.... __________________
Karanlık sokaklarda al kanlara boyandık.... |
|
| #5 | ||
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: İzmir
| Alıntı:
2 şey sorabilir miyim şiirinizde. 1. bir tuğla nasıl olur da sevişir? 2. nasıl 8 pati ya? kedinin 4 patisi olur. __________________
susamışam visaline içeyim ondan öleyim | |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Gölgem ikilenir delişmen zamanlarda; Katlanır varlık bölünebildiğince hiçliğe.. Ve cismim bir kaya kadar can(sız); Devşiren ten midir ahvali sevişmeye.. Aşina kelimelerinizle hoş geldiniz.. Tekrar okuyabilmek güzel... Saygı ile.. |
|
| #7 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Apr 2008
| evsiz bir şair profili çizmek; "sıva, badana, sekiz pati, tuğla vs" enteresan. özellikle 2. şiir perfecto, sekiz pati gizemi de dahil. serzeniş Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 29-07-08 22:36 .Sebep: gereksiz alıntı... |
|
| #8 | |
| teşekkürler sevgili dostlar..ince ayrıntıları resmettiğiniz için akaretlerde günah soyundum elma kaldım yanağında bir sokak çıktı dudaklarında uzun çarşılar simitçi tablaları körpe satışlar ayaklarımda üzüm bağları yol koşturan halayıklar sendin ..dün gelen yarın eteklerinde yel eskisi akaretlerde günah soyundum kum çıktın boğazımda hangi dil kurtarabilir yalayabilir bir dondurmayı suratında ey çörek otu kokan sevgili eller yanmış |
|
| #9 | |
| suskulara bildiğim yok yalnızca içeri girmiş kırıklık bir ürperti taşlıyor baktığım pencere aşağılarda sesleri kesilmiş solucanlar mavi ışıklar biçiyor kör yolun sapağından bıçkın gidişler sessizliğin furyası *** içimde karadan bir deniz çıkmış boylu boyunca merdivenler uzam aşığı bayırlarda saklı gülüşler ektiğim hiç bir şeye benzemiyor sıçrattığın kimliğim basit bir kaç hatırası sildiklerim yok yok dedik ya hırçın bir plak dönüyor başucumda dünya kalın bir yara açılmaz kabukları suskulara elbise giydirmiş yalanlar bir bir Hüseyin Bozkurt |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|