"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Geri Geldim herkese merhabalar.... çok uzun bi aradan sonra geri döndüm aranıza. tabi eğer kabul ederseniz. vefasızlık ettim biliyorum ama bendeniz turizm sektöründeyim ve nisan ayından beri işlerim oldukça yoğundu. peki haziranın ortasında bu vakitte ne işim var diyeceksiniz di mi? ben üstünüze afiyet sol ayağımı kırdım pazar günü itibariyle:130 50gün raporluyum. kıskandırmak gibi olmasın da? yani bu şu demek oluyor,epey bi yer işgal edicem önümüzdeki günlerde:p bu arada duvar kağıdına boncuk yapışmıyor;aklınızda olsun...:61 __________________
ALLAH HEPİNİZİN MÜST-E HAKKINI VERSİN.AMİN |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jun 2006
| hosgeldiniz, ben de yeni gibi görünsem de geri geldim; ben de Portia ydım eskiden.. |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Sayın Nazanozkan,Sayın suri ! Her ikinizi de aramızda görmekten mennun oldum. Sayın Portia'nın ayrılmış olmasına üzülmüştüm,gerçi sitemize gelip ayrılan herkes için aynı duyguları içimde hep duyarım,fikir ve düşüncelerimiz aynı olamasa bile öncelikle insanız. Portia'nın suri olarak reankarne olup yeniden doğmasına ve tekrar aramıza gelmesine sevindim. ![]() Sayın Nazanozkan'a geçmiş olsun dileklerimi iletir,bir an önce eski yaşamına ve sıhatine kavuşmasını dilerim. Saygılarımla. |
| #4 | |
| Sagolun Türesin bey, ben de yeniden geldigimde sizi tekrar gördüğüme sevindim. ![]() |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006 Ülke / Şehir: Vatansız yerden
| Hoş geldin aramıza.... __________________
Merhaba dostlar... |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Mar 2006
| Arkdaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Nazan hanım geçmiş olsun. Sanırım ayağınızın kırıldığına çok fazla üzülmediniz, belki de bir tatil olarak algılıyorsunuz. Sayın suri siz de hoşgeldiniz. |
| #7 | |
| kaan bey siz de hqşgeldiniz diyecegim, cünkü benim bulundugum zamanda yoktunuz ![]() Komutanım sagollun:..) |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Sayin nazan ve portia(suri) tekrar hs geldiniz. __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| Sayın nazanozkan ve Sayın suri, Yeniden hoşgeldiniz. |
| #10 | |
| sayın suri ve nazan hoşgeldiniz ama sayın suri siz biraz hızlı geldiniz yaktınız ortalığı |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|