"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Önemli ***** Öğrenci Affı Arkadaşlar, son çıkan öğrenci affı hakkında bilgi arıyordum. Hangi şartlarda, ne zamana kadar, kimler için geçerli, bu bilgileri nereden bulabilirim. __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
| #2 | |
Guest Mesajlar: n/a
| İbra hocam, Aşağıdaki link işini görür umarım. http://rega.basbakanlik.gov.tr/Eskil...20050318-3.htm Saygılarımla, |
| #3 | |
| Evet, araştırdım, yaklaşık 2-3 hafta geçmiş. Teşekkürler __________________
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005
| öğrenci affı neyse de vergi affında devleti kınıyorum ben enayimiyim gerizekalı mıyım? bende vermezdim... neden verdim o zaman...?? bu şeye benziyor 1 film oynuyor mesela cennetin krallığı son haftalar 70 kişilik salonda 5 kişi sadece film izliyor para vermiş film izliyor cinama sahibide bari halkımız bilgilensin diyerek sinamanın geri kalan 65 kişisini bedava içeri sokmasına benziyor... ee..? ama ben para verdim salak mıyım ben.? o zaman halk olarak anlaşalım sinamaya gitmeyelim zaten beleş verecekler boş olunca...??o zaman bir daha bu sinamaya gelmem... |
| #5 | |
Guest Mesajlar: n/a
| Tamamen katılıyorum. Başa geldiklerinde kayıt dışını azaltacaklarını söylüyorlardı. Ama yaptıkları kayıt dışı ekonomiyi desteklemekten başka bir şey değil!.. :310 |
| #6 | |
| Tamamen katıldığımı söyleyemem. Vergi affı da dahil. Bunu alışkanlık haline getirip ince ayrıntılardan, affı bekleyip kar elde etmeye çalışanlar muhakkak vardır. Ancak sosyal devlet ilkesi gereği, afların gerçekten hakedenler ihtiyacı olanlar için çıkartılmasında bir mahzur olmayabilir. Suistimaller ise ancak, kanuni boşluklar doldurularak önlenebilir. (Gerçi vicdanı olmayana hangi kanun engel olabilir ki?) __________________
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|