| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Aug 2005
| Futbol olayı olarak Dünya Kupası... Futbolla dolu bir dönem geçiriyoruz... Dünya Kupalarının tadı her zaman bir başka olur... Ülkemiz de olsa iyi olurdu ama ben ayrı bir renk katardık,daha zevkli olurdu gibi görüşlere katılmıyorum... Yine sağlam bir dünya kupası izliyoruz bence... Favori olarak da Arjantin i gösteriyorum...:-) |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jun 2006
| Benim favorim Almanya ama ben kara kıtadan herhangi bir takımın kazanmasını isterim. saygılarımla |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Mar 2006
| Arjantin çok hoşuma gitti. Tabii ki benim gönlümde ezilmiş kıtanın kara yüzlü insanlarından yana. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Arjantin kupayı hakediyor.Oynadığı futbol attığı goller müthiş. __________________
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor! |
| #5 | |
| Afrika ve Asya takımlarına benim de sempatim var... Gana ya çok sevindim... İran ve Fildişinin de iyi oynayarak kaybettiğine inanıyorum... ![]() |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| İran ve Fildişi(ve tabii ki gururumuz Gana) konusunda size katılıyorum.Ben Japonya'nın oyununu da beğendim ama. |
| #7 | |
| Kusura bakmayın ama Japonyanın oyunu insanı futboldan soğutur derecedeydi...:-) Önceden daha iyiydiler... ![]() |
| #8 | |
| Kupanın en zevkli bölümü başladı... Maç sonu ihtimaller ikiye indi;takımlar seçmece... ![]() |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| portekiz ve hollanda yakışmadı (bizde orada olmalıydık ) __________________
...Pencereleri açmalı, kitapları düzenlemeliyim Belki bir yağmur yağar akşama doğru Yarıda bıraktığım şiirleri tamamlarım...ahmet telli |
| #10 | |
| Bu arada bir şeyi özellikle belirteyim;hakemler çok taraf tutuyor ve bu maçların zevkine eksi yönde katkı oluyor... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|