| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Bir meşe de sen dik kampanyası ücretsiz ve cep telefonunuzla kayıt olursanız 20 reklam mesajı gelecek. Reklamdan elde edilen gelirle meşeler dikiliyor. Proje ye katılarak gönderim izni vereceğiniz her 20 reklam ile 9 adet meşe tohumu adınıza toprakla buluşacak ... http://www.smsmese.org/mesaj.asp __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. küçükkarabalık Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 24-06-06 21:56 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Paylaşımın için sağol artena... Böyle paylaşımlar daha varsa bana gönderirsen veya hepsini görebilceğimiz şekilde bir yerde toplarsan sevinirim... __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Arkadaşlar gerçekten güzel bir şey bu benimde bir kaç arkadşla böyle bir projem var hedefimiz 2000 fidan ve ne yazıkki üniversite gençliğinin hiç katkısı olmuyor.Ben nefes alabilmemiz için bile hak etmemiz gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Umarım destek gelir bu projeye de saygılar... __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." |
| #4 | |
| Projeye bizim de bir katkımız olabilecekse bana gönder istersen... Ben de burdan birkaç kişi bulmaya çalışırım... Ayrıca başka kampanyaları da bekliyorum... __________________
| #5 | ||
| Alıntı:
Aslında isterseniz olabilir ama ben burdan bile katılım olmadığına göre diğer illerden olacağını hiç sanmıyordum .İlgin için teşekkürler.Bizim kampanyamızda 1 ytl ye 1 fidan dikiyorsun.Diktiğin Fidan karşılığında ismine özel fidan diktiğinize dair kartınız veriliyor ve fidanlar dikileceği zaman fidan alanlara haber verip onları isterlerse kendi fidanlarını kendilerinin dikmesi için fidan dikilecek alana götürüyoruz. __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." | |
| #6 | |
| Kampanyaya nasıl katılabilirim ? Ayrıca ben arkadaşlara onlar da arkadaşlarına.... Bir süre sonra bir şeyler olur belki... __________________
| #7 | ||
| Alıntı:
Bunu daha önce hiç düşünmediğim için açıkçası şuan bende bilmiyorum.Ama ilgin sayesinde yarın hemen irtibatta olduğum Orman Vakfı ile görüşücem ve belki bir banka hesabı ile yardımcı olabilirsin.Yakında bunu bildiririm teşekkürler.. __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." | |
| #8 | |
| Teşekkürler... __________________
| #9 | |||
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
Ayrıca böyle şeyler düşünmeniz cok güzel sayın Ursulamel.. Alıntı:
![]() __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. | ||
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|