"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| arkadaşlar merhaba ; Sanırım forumda bu başlık altında bir konu yoktu. yıllık izine veya tatile çıkan arkadaşlar gittikleri zaman ve döndükleri zaman bu adrese haber bırakabilirler diye düşündüm. önce ben ![]() 2 hafta kadar aranızda olamayacağımı üzüntüyle belirtirim , herkese kolay gelsin ; sevgilerle; __________________
...Pencereleri açmalı, kitapları düzenlemeliyim Belki bir yağmur yağar akşama doğru Yarıda bıraktığım şiirleri tamamlarım...ahmet telli |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| İyi tatiller sayın mektup. |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jun 2006
| iyi tatiller |
| #4 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Benzer şekilde ben de, Cuma gününden sonra 1 hafta süreyle foruma giremeyeceğim. Bu süre zarfında moderasyon ile ilgili sorunların diğer forum görevlilerine iletilmesini rica ederim. Saygılar. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #5 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| İyi tatiller.Bizleri unutma:D |
| #6 | |
Yazıyaz Kurucu Üyesi
Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: Virginia, USA
| Arkadaşlar Ben de 11 gündür tatildeydim İstanbula dün gece geldim. Gerçekten hepimizin tatile ihtiyacı var. Bunu daha iyi anladım ![]() |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| sn ASİ12 sn aragon sn essnipes teşekkür ederim döndüğümde görüşmek üzere. sn türker sizede iyi tatiller __________________
...Pencereleri açmalı, kitapları düzenlemeliyim Belki bir yağmur yağar akşama doğru Yarıda bıraktığım şiirleri tamamlarım...ahmet telli |
| #8 | |
Bilim ![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Yıllık izin... İnsanın kulağına bu iki kelimeden daha hoş gelebilecek kaç kelime dizisi olabilirki? Yorucu bir iş döneminin ardından hafta sonundan itibaren ben de 2 haftalık izne çıkacağım... İzne çıkacak tüm arkadaşlara iyi tatiller diliyorum... __________________
GELSE DİLBER-İ AHU, OLSA YEVM-İ RAMAZAN DİLBER-İ AHU MU EFDAL, YOKSA YEVM-İ RAMAZAN? YE İÇ EĞLEN SÜR SEFASIN DİLBERİN ZİRA KAZASI VAR RAMAZAN'IN, KAZASI YOK DİLBERİN |
| #9 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jun 2006
| benim yıllık iznim yok çünkü işsizim bana süresiz izin deliye hergün bayram gibi |
| #10 | ||
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Alıntı:
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|