| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: Konya
| 24.06.2006 Saat sabah 9:30 sularında arabamla giderken önümdeki aracın yol vermemesi üzerine ışıklarda yanlarında durarak sağ elimle ne yapıyorsun anlamında işaret vermek suretiyle yandaki araca işaret ettim bu arada ışıklar yanınca ilerledim bu şahıp hızlanıp önümü kesti,durduğum sırada sol camım açıktı iki kişi inip saldırdı bunlardan biri yumruk vurarak olay yerinden uzaklaştılar.şikayetim üzerine yakalandılar,tarif üzerine yakalanan kişi geldi fakat şeklini değiştirmiş bir şekilde. Mesela ülkücü bıyığı vardı,gözlük yoktu,saçları uzun ve yana taralıydı. Karakolda ise kısa saçlı arkaya taralıydı,bıyıksız ve gözlüksüzdü. Aracı ve plakayı teşhis etmeme rağmen kişide emin olmadığım için bu şahısı serbest bıraktılar. (...) Bu şahsın öğretim görevlisi olması ve (...)saldırması (...) ama benim kaşımın yarılması ve üç dikiş atılması birşey değiştirmiyor. Ne kadarda okumuş olursa olsun insan değişmiyor. Bu olayı sadece sizlerle paylaşmak istedim Saygılar. __________________
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE ERNESTO CHE GUAVERA melnur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-07-06 16:46 .Sebep: aşağılayıcı üslup |
| #2 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Sn.Dr Che geçmiş olsun.... EoS Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-07-06 14:35 . |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| "Tahsil cehaleti alir, esseklik baki kalir" diye bosuna dememis CHP li bir millet vekili mecliste. Bunlarin belki tahsil var ama baki kalan seyleri cok....? __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal canugur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 29-06-06 13:38 . |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jun 2006
| en tehlikeli cahiller okumuş olanlarıdır geçmiş olsun sayın che, |
| #5 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Jun 2006
| sayın che; geçmiş olsun. merakımdan soruyorum, acaba yolda giderken pencereden bir saksı kafanıza düşse ve düşüren teyzeninde oğlu ülkücü olsa onu da yerden yere çalar mısınız? (sözleriniz-yazılarınız ile tabiki) artık bir kişinin beş kişinin yaptıklarını değilde fikirleri tartışsanız (tartışmıyorsunuz zaten demek istemiyorum-yanlış anlaşılmasın), daha güzel olur gibi. (bu arada ülkücü değilim. ama onlardan dayak yiyince de böyle karalama kampanyası açmam. kişisel bir olay olarak görürüm.) aslında, konu dışı alana böyle bir olayı yansıtmanız hoş ve anlamlı. fakat ülkücü kimliği ile yansıtmanızı yanlış buluyorum. teşekkür ederim. |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Mar 2006
| Adaletin yerine gelmesi savunma kaçınılmazdır. İtham edilen kişinin savunmasını yapabilmesi için kendisine ulaştım ve cevabını aldım. İtham edilen sayın cumralıgil'in burada savunma yapma imkanı olmadığı için, kendisine durumu e-mail ile bildirdim. Bana yolamış olduğu cevabı savunma hakkı adına yayınlıyorum. Ayrıca sayın Dr. Che'yi de kendisini savunmasına imkan olmayan bir kişiye, böyle bir ortamda isim vererek ithamlarda bulunduğu için kınıyorum. Ayrıca bu çok çirkin bir hedef göstermedir. Ve yönetim buna müsade etmemelidir. Aksi takdirde kim birine kızsa, burada ismini yayınlayıp, hedef gösterebilir. Bunun arkasından da site zor durumda kalır. İşte Sayın yardımcı doçent'in cevabi yazısı. "Sevgili kardeşim, hakkımda suçlamada bulunan gencin maksadını bilemiyorum.Birinden dayak yediğini polis merkezinde gördüm ve acıdım. Çünkü zavallı bir görünüşü var.O zaten doğarken dayak yemiş. Benim Ülkücü oluşumla onun bu iftirayı atması arasındaki ilişkiyi kurmak da herhalde ifadesinden anlamak zor olmasa gerek.İnsan kendisini döveni sadece bıyıklarından mı tanır? POLİS MERKEZİNDE KENDİSİNİ DÖVENİN "BEN" olmadığımı açık ve net olarak ifade ettikten sonra benim Ülkücü olduğumu (nasılsa) öğrendikten sonra böyle bir terbiyesizlik yapmış.Ne yapalım ben de yasal haklarımı kullanacağım elbette. Beni haberdar ettiğiniz için teşekkür ederim.İyi günler..." |
| #7 | ||
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
Çok ilginç br öykü... Öncelikle Sn.che'ye geçmiş olsun diliyorum. Konunun daha sonraki gelişmesini de açıklarsan iyi olur. Karakolda bırakılma olayından sonra hukuki süreç devam ediyor mu? Ve öğretim üyesinin Sn.kaan'a gönderdiği ve onun da siteye yansıttığı yazısının ilginç bir bölümü: " ...Polis merkezinde gördüm ve acıdım Çünkü zavallı bir görünüşü var. O zaten doğarken dayak yemiş." Bu kişi öğretim görevlisi miydi? | |
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
| Öyle, e-mail adresi üniversitenin resmi sitesine ait. Konu hakkında buraya aktardığımdan fazla bir bilgiye sahip değilim. E-mail adresi yukarda, duyarlı arkadaşlar irtibata geçebilirler. |
| #9 | ||||
Forumdan Uzaklaştırılmış
| İrtibata geçmek herhalde, Alıntı:
diye hakaret etmekten, Alıntı:
Alıntı:
| |||
| #10 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| Bence yaptığınız yanlış birşey değil sayın kaan.Hatta aksine şahısla irtibata geçmeniz isabet olmuş. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|