Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski29-06-06, 08:48  #1
dr che

dr che'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Ülke / Şehir: Konya
Selçuk Üniversitesi Yrd.Doç.İ Kınama

24.06.2006 Saat sabah 9:30 sularında arabamla giderken önümdeki aracın yol vermemesi üzerine ışıklarda yanlarında durarak sağ elimle ne yapıyorsun anlamında işaret vermek suretiyle yandaki araca işaret ettim bu arada ışıklar yanınca ilerledim bu şahıp hızlanıp önümü kesti,durduğum sırada sol camım açıktı iki kişi inip saldırdı bunlardan biri yumruk vurarak olay yerinden uzaklaştılar.şikayetim üzerine yakalandılar,tarif üzerine yakalanan kişi geldi fakat şeklini değiştirmiş bir şekilde.
Mesela ülkücü bıyığı vardı,gözlük yoktu,saçları uzun ve yana taralıydı.
Karakolda ise kısa saçlı arkaya taralıydı,bıyıksız ve gözlüksüzdü.
Aracı ve plakayı teşhis etmeme rağmen kişide emin olmadığım için bu şahısı serbest bıraktılar.
(...)
Bu şahsın öğretim görevlisi olması ve (...)saldırması (...) ama benim kaşımın yarılması ve üç dikiş atılması birşey değiştirmiyor.
Ne kadarda okumuş olursa olsun insan değişmiyor.
Bu olayı sadece sizlerle paylaşmak istedim
Saygılar.

ERNESTO CHE GUAVERA

melnur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-07-06 16:46 .Sebep: aşağılayıcı üslup
dr che is offline  
Eski29-06-06, 13:02  #2
EoS
Siyaset&Bilim

EoS'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2005

Sn.Dr Che geçmiş olsun....

EoS Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-07-06 14:35 .
EoS is offline  
Eski29-06-06, 13:13  #3
canugur

"Tahsil cehaleti alir, esseklik baki kalir" diye bosuna dememis CHP li bir millet vekili mecliste.
Bunlarin belki tahsil var ama baki kalan seyleri cok....?

canugur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 29-06-06 13:38 .
canugur is offline  
Eski29-06-06, 13:26  #4
aragon
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Jun 2006

en tehlikeli cahiller okumuş olanlarıdır
geçmiş olsun sayın che,
aragon is offline  
Eski29-06-06, 18:09  #5
eyiklum
Ayrıldı

Giriş Tarihi: Jun 2006

sayın che; geçmiş olsun.

merakımdan soruyorum, acaba yolda giderken pencereden bir saksı kafanıza düşse ve düşüren teyzeninde oğlu ülkücü olsa onu da yerden yere çalar mısınız? (sözleriniz-yazılarınız ile tabiki)

artık bir kişinin beş kişinin yaptıklarını değilde fikirleri tartışsanız (tartışmıyorsunuz zaten demek istemiyorum-yanlış anlaşılmasın), daha güzel olur gibi. (bu arada ülkücü değilim. ama onlardan dayak yiyince de böyle karalama kampanyası açmam. kişisel bir olay olarak görürüm.)

aslında, konu dışı alana böyle bir olayı yansıtmanız hoş ve anlamlı. fakat ülkücü kimliği ile yansıtmanızı yanlış buluyorum.

teşekkür ederim.
eyiklum is offline  
Eski02-07-06, 18:08  #6
kaan
Forumdan Uzaklaştırılmış

kaan'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2006

Adaletin yerine gelmesi savunma kaçınılmazdır. İtham edilen kişinin savunmasını yapabilmesi için kendisine ulaştım ve cevabını aldım.

İtham edilen sayın cumralıgil'in burada savunma yapma imkanı olmadığı için, kendisine durumu e-mail ile bildirdim.

Bana yolamış olduğu cevabı savunma hakkı adına yayınlıyorum. Ayrıca sayın Dr. Che'yi de kendisini savunmasına imkan olmayan bir kişiye, böyle bir ortamda isim vererek ithamlarda bulunduğu için kınıyorum.

Ayrıca bu çok çirkin bir hedef göstermedir. Ve yönetim buna müsade etmemelidir. Aksi takdirde kim birine kızsa, burada ismini yayınlayıp, hedef gösterebilir. Bunun arkasından da site zor durumda kalır.

İşte Sayın yardımcı doçent'in cevabi yazısı.

"Sevgili kardeşim, hakkımda suçlamada bulunan gencin maksadını bilemiyorum.Birinden dayak yediğini polis merkezinde gördüm ve acıdım. Çünkü zavallı bir görünüşü var.O zaten doğarken dayak yemiş. Benim Ülkücü oluşumla onun bu iftirayı atması arasındaki ilişkiyi kurmak da herhalde ifadesinden anlamak zor olmasa gerek.İnsan kendisini döveni sadece bıyıklarından mı tanır? POLİS MERKEZİNDE KENDİSİNİ DÖVENİN "BEN" olmadığımı açık ve net olarak ifade ettikten sonra benim Ülkücü olduğumu (nasılsa) öğrendikten sonra böyle bir terbiyesizlik yapmış.Ne yapalım ben de yasal haklarımı kullanacağım elbette.
Beni haberdar ettiğiniz için teşekkür ederim.İyi günler..."
kaan is offline  
Eski02-07-06, 18:29  #7
melnur
Yazıyaz Grup
Genel Koordinatörü

Alıntı:
Sayın kaan şöyle demiş:

İşte Sayın yardımcı doçent'in cevabi yazısı.

"Sevgili kardeşim, hakkımda suçlamada bulunan gencin maksadını bilemiyorum.Birinden dayak yediğini polis merkezinde gördüm ve acıdım. Çünkü zavallı bir görünüşü var.O zaten doğarken dayak yemiş. Benim Ülkücü oluşumla onun bu iftirayı atması arasındaki ilişkiyi kurmak da herhalde ifadesinden anlamak zor olmasa gerek.İnsan kendisini döveni sadece bıyıklarından mı tanır? POLİS MERKEZİNDE KENDİSİNİ DÖVENİN "BEN" olmadığımı açık ve net olarak ifade ettikten sonra benim Ülkücü olduğumu (nasılsa) öğrendikten sonra böyle bir terbiyesizlik yapmış.Ne yapalım ben de yasal haklarımı kullanacağım elbette.
Beni haberdar ettiğiniz için teşekkür ederim.İyi günler..."

Çok ilginç br öykü...
Öncelikle Sn.che'ye geçmiş olsun diliyorum.
Konunun daha sonraki gelişmesini de açıklarsan iyi olur. Karakolda bırakılma olayından sonra hukuki süreç devam ediyor mu?

Ve öğretim üyesinin Sn.kaan'a gönderdiği ve onun da siteye yansıttığı yazısının ilginç bir bölümü: " ...Polis merkezinde gördüm ve acıdım Çünkü zavallı bir görünüşü var. O zaten doğarken dayak yemiş."

Bu kişi öğretim görevlisi miydi?
melnur is offline  
Eski02-07-06, 18:32  #8
kaan
Forumdan Uzaklaştırılmış

kaan'nın Avatarı

Öyle, e-mail adresi üniversitenin resmi sitesine ait.

Konu hakkında buraya aktardığımdan fazla bir bilgiye sahip değilim. E-mail adresi yukarda, duyarlı arkadaşlar irtibata geçebilirler.
kaan is offline  
Eski02-07-06, 18:35  #9
kaan
Forumdan Uzaklaştırılmış

kaan'nın Avatarı

İrtibata geçmek herhalde,

Alıntı:
"Tahsil cehaleti alir, esseklik baki kalir"

diye hakaret etmekten,

Alıntı:
Magandanın okumuşu cahili yok
diye yine ezbere hakaret etmekten,

Alıntı:
en tehlikeli cahiller okumuş olanlarıdır
Deyip hiç tanımadıkları bir insan hakkında fikir yürütmekten daha doğrudur.

kaan is offline  
Eski02-07-06, 18:44  #10
ASİ12
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Dec 2005

Bence yaptığınız yanlış birşey değil sayın kaan.Hatta aksine şahısla irtibata geçmeniz isabet olmuş.
ASİ12 is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 22:58.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)