"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| İsrail'e kim dur diyecek? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Dec 2005
| Alıntı:
İnanabiliyor musunuz,İsrail gidiyor ve Fİlistin hükümetinin bakanlarını kaçırıyor.Hani bir BM vardı,tamam anladık ondan umut yok ama bari göstermelik bir tepki koyma zahmetine girselerdi. | |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: ankara
| esas bize ''demokrasi ve insan hakları'' dersi vermeye kalkanlar şu anda neler yapıyorlar acaba?? (buradan ülkemizde demokrasinin takır takır işlediği, insan hakları anlayışımızın da olması gerektiği gibi olduğu anlamları çıkarılmasın da!!) __________________
öğrenci görünümlü müzik insanı |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006 Ülke / Şehir: Vatansız yerden
| Buyrun size Birleşmiş Milletlerin Yaptığı açıklama; BM Genel Sekreteri Kofi Annan, Ortadoğu'taki son gelişmelerden kaygılı olduğunu belirterek, itidal çağrısında bulundu. Bölge liderleriyle telefon görüşmeleri yaptığını belirten Kofi Annan, liderlere durumu sakinleştirmek için itidal çağrısında bulunduğunu belirtti ve kaçırılan İsrailli askerin serbest bırakılmasını istedi. Annan, durumun daha da kötüleşmesine yönelik her türlü eylemden kaçınılması gerektiğini söyledi. __________________
Merhaba dostlar... |
|
| #4 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Dec 2005
| Burdan şu sonuç çıkar: Filistin'de güvenlik sıfır,İsrail istediği adamı,istediği zaman tutuklayabilir ya da öldürebilir.Üstelik bunları yaparke ülkemizde insan hakları diye bağıran derneklerin ve kurumların gıkı bile çıkmaz. |
|
| #5 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jun 2006
| İsrail'e süper güçler bile yeri gelince boyun eğerken, yapılanlara kim 'dur' diyebilir ki? |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Şaron'un bir lafı vardı, "amerika dünyayı yönetiyor, biz de amerikayı" ... __________________
Haramilerin saltanatını yıkacağız! |
|
| #7 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Aug 2005
| Adam açıkca söylüyor desene;birileri hala bunlar uydurma desin dursun... :61 |
|
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Alıntı:
yani mesela ırak savasi icin kılıf olarak demokrasi(!) getiriyoruz demisti acikca soylememislerdi .. demek bu kadar rahata erdiler artik butun dunyada boyle seyirci kaliyor yani hayret dogrusu.. hadi biz cok kafa tutabilecek yaptirimlar uygulayabilecek bir guce sahip degiliz ekonomik acidan falan ama diger guclu ulkeler nasil boyun egebiliyorlar cok vahim bir durum bu ![]() israil olayi ve BM tavrina gelince ırak savasi icin ABD ben sizden izin istemiyorum dedigine gore bunlar da sasirilacak bisey yok sanirim .. benim anlamadigim madem ise yaramiyor niye boyle uluslararasi anlasmalarla buyuk organizasyonlar kurarlar israf ![]() | |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| İsrail'in bu devlet terörüne Türkiye Cumhuriyeti'nden başka dur diyecek bir irade tanımıyorum, fakat böyle bir hükümetle (ABD, doğal olarak İsrail'in güdümündeki) böyle bir iddaada bulunmak gerçekten çok komik görünüyor. Ama bu tarihi bir gerçek; sadece İsrail'e değil, dünyada zulüm gören bütün halkların ilk başta müslümanların Türk'ün adaletine ihtiyacı var. Bu hayal gibi gelebilir ama Türkiyemizde bunu yapacak insanlar, lider şahsiyetler var. Şunu da gayet iyi biliyorum bunu yapacak olan irade bu iktidarda gözükmüyor... __________________
"Gök kubbemiz, güneş bayrağımız" aytac2961 Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 10-07-06 14:47 . |
|
| #10 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Çok merak ediyorum,kim dur,diyecek.Sinirlerim dehşet dercede bozuluyor.Haberleri izleyemez duruma geldim. Gazzedeki operasyonlarını gittikçe sertleştirdiler.Ölü sayısı 50-yi buldu.Üstelik içlerinde çocuklar da var,bu çok kotü.Kahroluyorum.Keşke birşeyler yapabilsem!Bu insanlık ayıbı. Filistin günlüğü(grup yorum) Bana ılık rüzgarları gönderin Tel örgüler ardına Sevgilinin gözlerinde Benim olsun Yağmur damlaları mavisi Yeşile mahkum edin bozkırı Boy atsın sevda Bana bir türkü söyleyin Yarınlarıma uzansın Tel örgüler ebem olsun Doğursun hasretimi Ağlamasın çocuklar Çocuklar ağlamasın Sözüm var Beyrut sokaklarında öldürün beni Her sabah saat beşte öldürün beni Sözüm var Beyrut sokaklarında yaşatın beni |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|