| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Mısır'da üç bin yıllık buket bulundu..../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Antropoloji,Psikoloji, Sosyoloji... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006 Ülke / Şehir: Vatansız yerden
| Arkeologlar, Mısır'da tarihi Luksor kentindeki Krallar Vadisi'nde, bundan seksen yılı aşkın süre önce Kral Tutankamun'un mezarının bulunmasından bu yana keşfedilen ilk antik mezarın kazısını tamamladılar. Mısır'ın tarihi kalıntılarından sorumlu en üst düzeydeki yetkilisi, televizyon kameraları önünde mezardaki yedi lahitten sonuncusunu açtı. Lahitin içinden üçbin yaşını aşkın bir çiçek buketi çıktı. Tutankamun'un seksen yılı aşkın bir süre önce 1922'de bulunan mezarının birkaç metre ötesindeki yeraltı mezarı bu yılın başlarında tesadüfen bulunmuştu.Bazı arkeologlar, kapatıldığı günden bu yana dokunulmamış ve bozulmamış görünen bu mezarda Tutankamun'un annesinin kalıntılarının bulunabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Kaynak: Science dergisi ve Bilim Arkeoloji Yayınları. __________________
Kendi ülkesinde bir mülteci.... komutan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 30-06-06 13:44 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Haber icin tesekürler, ben de buket resmini görecegimi sanmistim ![]() saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006 Ülke / Şehir: Vatansız yerden
| Sanırım fosilleşmeye başlamıştır... __________________
Kendi ülkesinde bir mülteci.... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Demek ki, insanlık teknolojik olarak değişse de duygular, ilişkiler süregelebiliyor. Benim de sürmeler, küpeler, koku şişeleri vb.. dikkatimi çekmiştir. Eskiden de kadın kadındı yani süslenmek tabiatımızda varmış.E süslenen, çiçekte bekler ![]() |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|