| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| yalan. __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. küçükkarabalık Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 12-01-08 05:00 . |
| #2 | |
Yazıyaz Grup Yönetim Kurulu Üyesi Giriş Tarihi: Mar 2006
| Ben her sabah telefonumun alarmı ile uyanıyorum.Aslında önceden onun sesi ile uyanıyordum desem daha doğru olur.O sabahları güzel bir uyku sırasında o diken gibi batan sesten o kadar çok nefret ediyorumki artık psikolojik olarak uyandırma sesi çalmadan yarım saat falan önce uyanıyorum ve ilk yaptığım şey hemen alarmı o diken gibi batan sesi off durumuna getirmek. Birde şu sürekli olur olmaz yerde çalan cep telefonları yokmu! İşimden dolayı çok fazla telefon görüşmesi yapmak zorunda kalıyorum ve artık telefon sesinden de nefret ediyorum.Bizim evin telefonu çaldığında genelde çok geç açılır bazende açılmaz.Evde her kes birbirine telefona babakın falan diye seslenir.Ben o sesten de artık bıkmış durumdayım.İşyerinde, çantada, evde ve etrafındaki insanlarda çalan o ses bana oooffff yeter dedirtiyor.Pazartesi gününden beri cep telefonumu dışarıdan gelen aramalara kapadım ve uzun zamandan beri hiç bukadar rahat etmemiştim. Arada sırada sizde deneyin arkadaşlar. Sn.Artena iyiki böyle bir topik açtınız.Teşekkürler. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Ya benim telefon da öyle güzel ötüyor ki kapatmaya kiyamiyorum..Söyle circir bir ton koyayim da zamaninda uyanayim sabahlari bari..Isin sakasi bir yana...Ben telefonsuz, saatsiz her sabah 6-7 de kalkan insanlara imreniyorum. Bilenler bilmeyenlere ogretirse calar saate falan gerek kalmaz.. :-) |
| #4 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Hayatım boyunca bahsettiğiniz şeyi öğrenmeye çalıştım sn. Cek. Ve hiçbir başarı kaydedemedim henüz. Eğer siz bir ilerleme kaydeder ve bunu insanlıkla paylaşırsanız, hayatımı kurtarmış olursunuz ![]() __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Umarim paylasma sansina sahip olurum sayin artena..Ama pesin söyleyeyim; bu konuda benden ne köy ne de kasaba olur ![]() |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|