| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Kim kazanır??? | |||
| Almanya | 3 | 21.43% | |
| İtalya | 3 | 21.43% | |
| Portekiz | 2 | 14.29% | |
| Fransa | 6 | 42.86% | |
| Oy Verenler: 14. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Aug 2005
| Yerı finale gelindi;zaman da daraldı ama neyse... Sizce kimin olur bu sene??? |
| #2 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Arjantin'in kupayı almasını istiyordum.Kupayı kaldıracak bir kadroyada sahiptiler,olmadı.Geriye kalan Avrupa kluplerinin hakettiklerinide düşünmüyorum Almanya haricindeki kluplerin hepsinin almalarını istiyorum.Portekiz'in alması daha güzel olur. |
| #3 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Mar 2006
| bence Almanlar alır Çekler elendiğinden beri onları tutuyorum ben şov yok ama takım gibi oynayıp sonuca gidiyorlar... |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Pek taraf tutmam ama bugün barda Alman taraftarlarin penaltilari bekler hallerine cok bozuldum. Son dakika gelmis, mac boyunca sus pus olan taraftar coskuyla marslara basladi "Finale" diye.. Dedim surdan cikarsin bir Gillardinho da sassinlar kalsinlar.. Goller geldi bizler bagiris cigiris zipladik (nedense!) Almanlarda tik yok..Italya'da Almanya diye bagirsak alirlardi bizi herhalde ayak altina :61 Türkiyede de alman bira evine oturmak kaydiyla Alman taraftara bir zarar gelmez sanirim :-) cek Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 05-07-06 05:34 . |
| #5 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Almanya,yalan oldu:61:61:61 |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Portekiz bir sürpriz yapıp herkesi şaşırtacak gibime geliyor. |
| #7 | |
| Portekiz beklenen takım zaten... Bu arada başından beri güvenmediğim ve sevemediğim Almanya sonunda gitti... Bizim bir arkadaş İtalya yı desteklerdi;kupa başlamadan önce Şampiyon İtalya diyordu;bakalım ne olacak...:61 |
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Mar 2006
| Ben henüz hiçbir maçını izlememiş olmama rağmen Fransa demiştim. Bakalım ne olacak? |
| #9 | |
| Fransa başlarda hüsran havası estirdi... Ama favorilerden İspanya ile Brezilyayı geçmesi bir başkaydı... Brezilya maçında oynadıkları oyun;Zidane ın performansı harikaydı... Ben de Fransa dedim ama hiç belli olmaz... Çeyreğe kadar Arjantin diyordum...:61 |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Futbolu neden hiç sevemedim. Sorun bendemi? Herkes seviyor. |
|
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|