| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Komplo "Teorileri" mi???/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
| Anket Sonuçlarını Göster: Bir çok defa sözü edilen Komplolara ne gözle bakıyorsunuz??? | |||
| Hepsi gerçek | 0 | 0% | |
| Çoğunluğu gerçek | 4 | 57.14% | |
| Gerçek olanlar olsa da çoğu uydurma | 3 | 42.86% | |
| Hepsi uydurma | 0 | 0% | |
| Bilmiyorum | 0 | 0% | |
| Önemsemiyorum | 0 | 0% | |
| Oy Verenler: 7. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Aug 2005
| BOP denildi;Türkiye ve Dünya üzerinde çeşitli amaçlardan söz edildi... Ben bunların bir başlıkta toplanmasını sağlamak istemiştim ama bir türlü o ilgiyi bulamadık... O zaman diyorum sizin bu konu hakkında şöyle genel bir düşüncenizi alsam... |
|
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Mar 2006
| Aslında işaretlemek itediğim seçneğin tam karşılıoğı yok. Komplo teorilerinin neredeyse tamamında, gerçekten paylar vardır. Ancak bir komplo teorisinden korunmanın en iyi yolu onu inkar etmek değildir. Dezenformasyondur. Yani sizde bu komploya bir sürü unsur eklersiniz. Yalan yanlış, gerçek doğru bir birine karışır. Bunu en yiy yapan kişi ise benim gözümde MAHİR KAYNAK tır. İçinde gerçekleri barındıran bir komplo teorisini alırve birilierinin hesabına onu başk yönlere kanlaize eder. Örnek olarak. www.yesil.org |
|
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Aug 2005
| Benim dikkatimi çeken adını verdiğiniz şahsın daha gerçekçi ve fazla uçmadan yorumlar getirmesi... Kendisinin yaklaşımları çok düzeyli... ali0_1 Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 06-07-06 13:46 . |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|