| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Fizik Deneyleri - Fizik'te Deneyler/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Fizik, Kimya, Biyoloji, Astronomi, Jeoloji... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
| MODERN FİZİK DENEYLERİNİN SİMİLASYONLARI 1 - Angular Momentum of a Gyral Top (3D) 2 - Dönme Vektörleri ve Koniler (3D) 3 - Açısal Momentumun Kuantumlanması (3D) 4 - Hidrojende Atomunda Elektronun Açısal Momentumu (3D) 5 - Schrödinger & Bhor Atom Modeli 6 - Yüklü bir Parçacığın Elektromanyetik Alandaki Hareketi 7 - Bir Parçacığın İvmelendirilmesi 8 - Elektron Kırınımı Deneyi 9 - Bir Atom tarafından Radyasyonun Absorblanması ve Emisyonu 10 - Quantum Mechanical Scattering... 11 - Quantum Mekanik Home Page (German) 12 - Nükleer Raktör 13 - Photoelectric Effect 1 14 - Electron Configurations 15 - Bohr Atom 16 - Blackbody Spectrum 17 - Nuclear Chain Reaction 18 - Rutherford Experiment 19 - Atomic Emission, Hydrojen Atoms and Balmer Series 20 - Hydrojen Recombination Spectrum 21 - Siyah Cisim Işıması petricli Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 02-06-05 10:39 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| Çok teşekkür ederiz. Bunları üniversitedeyken görseydim inanın bitirme notum daha iyi olurdu. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| iyi benzetimler seçmişsiniz azizim, umarım ileride bunların sayıları da artış gösterir ! |
|
| #4 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007
| baya işimize yaradı eline sağlık |
|
| #5 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Feb 2007
| Saolun çok işime yaradı. |
|
| #6 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2007
| Öncelikle elinize ve emeğinize sağlık, acaba lise düzeyinde ki öğrencilerin rahatlıkla yapabileceği deney düzenekleri de varmı?. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|