"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Korsana ne dersiniz? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Edebi tartışmaların ve kitap tanıtımlarının yer aldığı bölüm. |
| Anket Sonuçlarını Göster: Korsan kitap alıp okumaya | |||
| evet | 17 | 51.52% | |
| hayır | 16 | 48.48% | |
| Oy Verenler: 33. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Korsan kitap alıp okuma hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum. __________________
Yeter kaçtığın, çık artık karşıma. Kavga edelim, dövüşelim. Ya yen beni, ya da teslim ol. |
|
| #2 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Dec 2005
| Korsan kitaba karşıyım tabii,ama insan mecbur kalabiliyor almaya.Hoşuma giden bir kitabı 3 gündür kitapçıda ayak üstü okuyorum,çünkü kitap 20 ytl ve şu an bir kitaba 20 ytl veremem.Bu durumda halka "kahrolsun korsan" diyemem değil mi? |
|
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Mar 2006
| Emeğe saygısızlık deniyor da, Türkiyede kaç yazar kitqaptan para kazanıyor bunu irdelemek lazım. Okurla yazar araasında bir sürü aracı var. Sadece onlar para kazanır. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Kitap olarak değil. Ama müzik veya proğramlarda filan karşı değilim. Bir şarkı söyleyip 500 bin dolar kazanmak bence bir hak değil. |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: ankara
| Alıntı:
ama çok beğendiğim, takdir ettiğim bir sanatçının da bandrollü albümünü sırf destek olmak adına alırım bazen.. kısacası kitap, albüm, vs.. konusunda kendimce değerli bulduğum insanları desteklemeye çalışırım elimden geldiğince.. __________________
öğrenci görünümlü müzik insanı | |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| 15_20 milyon bir kitap 5 ytl olursa hangisi korsan diye sorasım geliyor. __________________
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor! |
|
| #7 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Sayın Atilla ! Alıntı:
Türk milletine kültür hizmeti için emek veren ve korsanla mücadele için düşük kar marjı ve yüksek sürümle hizmet etmeyi gaye edinenlere de alkış tutmak gerekir.Onlara da buradan teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Saygılarımla. | |
|
| #8 | |
| Bir sanatçı olarak korsanın her türlüsüne karşıyım. Kitap, albüm, program fark etmez. Aylarca, yıllarca emek harcadığım bir eserden hiç para kazanamayacaksa bir yazar veya sanatçı nasıl geçinecek? |
|
| #9 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jun 2006
| Kitabın korsanına karşı değilim. Bilgi edinmek bu kadar pahalı olmamalı. Müzik'e gelince. Ben internetten mp3 indiremiyorum bir türlü. Nasıl indircem?:-) |
|
| #10 | ||
| Alıntı:
Ancak isim vermek istemiyorum. Nede olsa korsan a karşı olan arkadaşlarımız var. __________________
Yeter kaçtığın, çık artık karşıma. Kavga edelim, dövüşelim. Ya yen beni, ya da teslim ol. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|