"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Hiç Korsan film, kitap, kaset vb. aldınız mı? | |||
| evet | 15 | 100.00% | |
| hayır | 0 | 0% | |
| Oy Verenler: 15. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Diğer anketimize paralel olarak bir anket daha. Sonuçlar arasındaki farkı merak ediyorum doğrusu. __________________
Yeter kaçtığın, çık artık karşıma. Kavga edelim, dövüşelim. Ya yen beni, ya da teslim ol. |
| #2 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Apr 2006
| Neden kimse cevap yazmamış!.. Evet ben zaman zaman aldım. Ayrıca internettende e-kitap ve mp3 indirdim. Bunlar kul hakkını ihlaldir biliyorum. Ve inanan bir insan olarak bana yakışmıyor. Ama fiyatlar çok yüksek!.. Alamıyorum. Mali durumum uygun değil. Korsanı önlemek istiyorlarsa fiyatları makul seviyeye indirsinler. Diğer arkadaşlardanda aynı şekilde samimi cevaplar bekliyorum. __________________
Zulmü alkışlayamam, zâlimi asla sevemem; Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem. |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jun 2006
| Korsan kitap aldım ama aldığıma her defasında pişman oldum. Orjinal gibi okunaklı ve sağlam olmuyor. Sayın sinerji'ye katılıyorum. Orjinal eserler çok pahalı. Mecburen sahtesine yöneliyoruz. Komünizmde yaşıyor olsaydık herkesin ürettiğini herkes serbestçe kullanabileceği için korsan diye bir derdimiz olmazdı.:-) saygılarımla |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Apr 2006
| Ben zaman zaman değil kitaplarımın büyük çoğunluğunu korsan aldım.Özellikle çok satanlar listesinde olanları.O zaman daha rahat oluyor içim.Hani zaten kazanıyorlar ya.Kasetse hiç almadım.Çünkü çok az kaset alırım.Cd yerinede mp3 var zaten. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Ben mecburen müzik korsanligi yapiyorum.Kitap konusunda cok daha hassasim..Ama insallah seneye birakiyorum topyekün bu isleri.. |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Çok aldım. |
| #7 | |
| Forumumuza üye kişi sayısı çok fazla olmasına rağmen anketlerimize katılım pek fazla değil. Biraz daha ilgi olursa daha doğru bir değerlendirme yapabiliriz. __________________
Yeter kaçtığın, çık artık karşıma. Kavga edelim, dövüşelim. Ya yen beni, ya da teslim ol. |
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| Kimler korsan acaba? Kitaplara olan ilgimizi ve ilme olan aşkımızı çok yüksek fiyatlarla gidermemize sebebiyet veren Te'lif hakkı sahipleri mi,;yoksa bu kitapları herkesin okuyabileceği fiyatlara satan Te'lif hakkı katilleri mi? nzamulmulk Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 11-07-06 19:45 . |
| #9 | |
| Korsan kitap ve cd aldım ne yazık ki. Yanlış buluyorum ama korsana ulaşmak bu kadar kolay olduğu için yanlış yaptığımızı bile bile alıyoruz. |
| #10 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Apr 2006
| Kendimi kötü bir insan gibi hissettim.Elimde Madam Bovary var ama korsan değil.Telif hakkı şart bence.Çünkü onlarda para kazanıyor. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|