"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Acaba bana masallar hakkinda yardimci olabilir misiniz? Su ana yurt disindayim ve kuzenlerim benden sürekli masal istiyor. Ben her ne kadar kendimi zorlasam da onlara masal bulamiyorum. Acaba bana duyarli yazarlarimiz yardimci olabilirler mi? Tabi baska sitelere yöneltebilirler veya kendi masallarini gönderebilirler. Eger masalla da ugrasiyorum ben diyorlarsa kuzenlerimin(biri 3 biri 7) tepkilerini gözlemleyerek onlara bu konuda yorumlarimi da eklerim. Duyarli yazarlarimizin bana en kisa zamanda cevap verecegini umuyorum. |
| #2 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Ya birazcik korkunc ama sonuna gelmeden cocuklar kafayi iceri sokuyorlar hemen yorganin. Müjde Ar´in Ah Belinda filminde Bizimkiler Filmindeki Güzin Özipek torununa sarki olarak söylüyordu . "Evvel zaman icinde Yasarmis bir Dunganga Alirmis cocuklari Atarmis sepetine Dungangada Dunganga... ![]() |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: ankara
| google da aratırsanız pek çok site çıkacaktır karşınıza... yok aratmam diyorsanız www.masal.gen.tr ![]() içeriğine bakmadım...ilk karşıma çıkan sayfa... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|