"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
"Su Savaşları"/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006 Ülke / Şehir: izmir-adana-sakarya
| "Dünyayı bekleyen ‘su savaşları' Independent, giderek tükenen su kaynaklaının gelecekte ‘su’yu savaş nedeni yapacağını savunuyor. Gazetenin belirlediği risk bölgeleri arasında Türkiye de var." http://www.ntvmsnbc.com/news/363198.asp Bu nedenle çıkan savaşlar dünyayı nereye götürür?Dünyadaki dengeler nasıl değişir?Bu dengeler içinde Türkiye'nin durumu ne olur?Ve neler yapabiliriz, elimizden ne gelir? Bu durum beni gerçekten kaygılandırıyor.Sizlerin görüşlerini bekliyorum. Saygılar... |
|
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Aug 2005
| Ortadoğu ve Türkiye her türlü savaşta riskli bölgedir... Acaba nedendir??? |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Türkiye'nin su kaynakları dünyayı cezb etmektedir özellikle israil ve suriyeyi Hatta bundan bir kaç sene önce Suriye bize savaş notası bile vermişti, bu çok mühim bir konudur. __________________
"Gök kubbemiz, güneş bayrağımız" |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Hareket Halinde
| Merak ediyorum böyle giderse Türkiye Su savaşları çıkana kadar ayakta kalabilecek mi? AKP tekrar seçilirse bu konu direk kitleyelim çünkü su savaşları çıkana kadar bu adamlar cumhuriyeti yıkar şeriat ülkesi yaparlar burayı. __________________
He He |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
Su savaslari cikana kadar biz ne oluruz? __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal | |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006 Ülke / Şehir: izmir-adana-sakarya
| Evet tabii ki bunlarda farklı yaklaşımlar ama eğer hala bir Türkiye Cumhuriyeti olursa onun durumu ne our? |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|