|
|
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Kültür Bakanının Cevabı / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Kültür Bakanının Cevabı eski kültür bakanı Ahmet Sait HALMAN 2001 senesinde Adnan Menderes Ünüversitesi ne konferans için geldi ve konuşmasında tarihi değerlerini ele alarak korunması gerektiğini belirtti ve sorularınızı alabilirim diyerek bekledi,bende söz hakkı alarak ne gibi soru istersiniz yoksa genel olarak sorabilirmiyiz diye bir soru ilettim öncelikle,onayı alınca güncel konu alan ekonomik krizle ilgili sormak istiyorum deyip sorumu "biliyorsunuz bu krizi vatandaşlar yaratmadı peki bunun acısını niye vatandaşlardan çıkarıyorsunuz" diyerek ilettim ve kendisinin verdiği cevabı nasıl bulursunuz"TÜRKİYEDEN 100 MİLYAR DOLAR PARA KAÇIRIYORLAR(NEDEN ),O YÜZDEN TÜRKİYE'YE ATATÜRK GİBİ BİR ADAM LAZIM (EĞER LAZIMSA SEN NİÇİN MİLLETVEKİLİ,BAKAN OLDUN)DİYEREK cevabını tamamladı.-----yorumlar size kalmış arkadaşlar-----SAYGILARIMLA |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Bakan bu cevabı verebiliyorsa halk ne yapsın |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| ataturk'un su and tam hatirlayamadigim bir sozu vardi ..sakin bir kurtarici bekleyecek duruma gelmeyin diye bir sozdu yanlis hatirlamiyorsam ... o geldi birden aklima .. yetkiler elinde olan biri de bunu diyorsa biz ne yapalim artik .. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|