| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
3. dünya savaşı çıkacak mı?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
| Anket Sonuçlarını Göster: 3. dünya savaşı çıkacak mı? | |||
| evet | 78 | 73.58% | |
| hayır | 28 | 26.42% | |
| Oy Verenler: 106. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jul 2006
| 3. dünya savaşı çıkacak mı? arkadaşlar ben bir 3. dünya savaşının çıkacağını ve bu savaşta da doğu ve batının karşı karşıya geleceğini , ve bunun sonunda da doğunun yenileceğini ve batının da ağır kayıplar vereceğini ve doğunun kıyamet kopana kadar hep batının sömürgesi olacağını düşünüyorum. SAYGILAR... Kitap Tozu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 10-02-07 14:20 . |
|
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| Savaş çıkacak ama savaşın sonucuyla ilgili yorumlarınıza katılmıyorum(en azından katılmak istemiyorum).Ben doğunun sömürge olmasındansa yok olmasını tercih ederim. |
|
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| acdıgınız ucuncu dunya savası konusu bana bırazda nostradamusun kehnaetlerını hatırlattı. kehanete gore 2050 den ıtıbaren asyalı ıstılacılar batıyı ele gecırek avrupanın ortasına kadar ılerleyecekdır. ben bunu sadece geceklesmeyecek bır kehanet olarak goruyorum ve ucuncu dunya savasına ınanmıyorum ademoglunun ıkı dunya savasından ders cıkardıgına ınanıyorum yada ınanmak ısdıyorum saygılar |
|
| #4 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| Dünya hızlı bir değişim içerisinde bu nedenle birşey söylemek zor. Ancak benim düşüncem kapitalist sistem dünyaya egemen olduğu sürece kapitalist devletlerin çıkarları birbirlerine savaş açacak kadar ters düşmeyecektir. Bu nedenle gelecektee günümüzde de olduğu gibi bölgesel savaşlar söz konusu olacaktır. Küreselleşme ile birlikte bölgesel savaşlara küresel güçlerin müdahelesi söz konusu olduğundan bu bölgesel savaşlarda bir nevi dünya savaşı niteliği taşıyabilir. ancak gelişmiş silah güçleri bu savaşlarında daha çok masa başında gerçekleşeceğini gösteriyor gibi geliyor bana. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Soğuk savaş zaten 3.Dünya Savaşının temelini oluşturuyordu SSCB yıkılınca düşman İslam oldu aslına bakılacak olursa tek bir savaş yüzyıllarca devam etmekte bu yoksul ile zenginin,güçlü ile güçsüzün savaşıdır sadece bu savaşı yapan devletler ve imkanları değişti. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Doğu ve batı defalarca savaşmıştır..Bazen İskender,Sezar gibi komutanlar batıdan Hind okyanusuna kadar uzanmış...Bazı zamanlarda Atilla,Cengiz Han,Kanuni gibi komutanlarda batı'ya uzanmışlardır..Bazen batı doğuya,bazen de doğu batıya hakim olmuştur..Ama bulundukları yerlerde tutunamamışlardır..Gerisin geriye dönmüşlerdir... Asya duvarı çok sağlam..Hele arka bahçelerinde bir Kuzey Kore işi çıktı son vakitlerde...Böyle bir savaşta Doğunun yanında bir takım batılı,Batının yanına da bir takım doğulu müttefikler olacaktır..Tarih tekerrürden ibaret olup büyük milletler her zamanki varlıklarını sürdüreceklerdir.. Yalnız bu öngörü konvansiyel savaşlar için geçerli.Lakin nükleer savaş gerçekleşirse bu savaşın galibi olmayacaktır.İnsanlık kaybedecektir..İnsan türü yok olma tehlikesiyle karşılaşacaktır... |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: İstanbul-Denizli
| Zaten şuan savaştayız;kültürel bir savaş. SAYGILAR... __________________
kağıt bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş kaç DENİZ GEZMİŞ... |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Ücüncü dünya savasi tahminlerin disinda olucak bu seferki cok agir olucak bunun bilincinde olanlar aslinda dis dünyalarla savas olucagini biliyor, ic dünyadaki savas toprak icin olmiycak yasanabilecek topraklar icin olucak insan kopyalamak icin bile bütün örnekler toplandi hazir duruma getirildi bile. |
|
| |
| #9 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| II.Dünya Savaşından beri yöresel savaşlarda ölenler II. Dünya savaşını katlamıştır.Yani artık moda cihan harbleri değil.Böylesi silah şirketleri için daha karlı oluyor. Üstelik koca bir orduyu bir sınıra yığmaktansa IMF yi göndermek daha kazançlı oluyor.Siz Türkiyeyi bağımsız bir ülke olarak görüyorsanız yanılıyorsunuz.Ülkemiz işgal altındadır ama biz farkında değiliz. __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Yok yok o kadar abartma bagzi siyasi olaylar elimizi kolumuzu bagliyor ama ictende yikamiyorlar, savas dersen gelismis üc avrupa devletinle üc ayri cephede türkiye savasicak gücde. |
|
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|