| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| İsrail'e Amerika kalkanı / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: antalya/ankara
| İsrail'e Amerika kalkanı ''ABD'nin, BM Güvenlik Konseyinde görüşülen ve İsrail'in Gazze saldırılarının kınanmasını öngören karar tasarısını veto ettiği bildirildi.'' haberin devamı: http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=32041 evet zamanında iddia edilenleri hala 'komplo teorisi' olarak nitelendiren kaldı mı merak ediyorum.. __________________
öğrenci görünümlü müzik insanı |
|
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| Gazze'ye geçtim sn orkhun BM'in tanıdığı Lübnan yanıyor. |
|
| #3 | |
| ortadoğu her zaman karışıktı.. ancak ben kendimi bildim bileli tansiyonun bu kadar yükseldiğine, ortadoğu'nun bu kadar acı çektiğine hiç şahit olmamıştım.. __________________
|
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| Evet önce Esad'ın sarayının bombalanması sonra Gazze'de olanlar,şimdi Lübnan.Bu olayların sıradan bir "bit kanlanması" sonucu olduğunu umut edelim biz yine de. |
|
| #5 | |
| bu umutlar zaten ayakta tutuyor insanları.. umutlar da olmasa.. __________________
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Hangi ülke kendi yaptığı eylemi kınamış şimdiye kadar? Allah Araplara yardım etsin. Siyonistlerin şerrinden korusun. |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Hareket Halinde
| Sıra bize geliyor.Şimdi lübnan 2 ay sonra suriye.Sonra kim?İran ve Türkiye. __________________
He He |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
a.b.d neden türkiye'ye saldırmaz?? 1) türkiye a.b.d'nin müttefikidir.. bundan utanıyorum ancak evet bu böyle.. adamların burada üsleri bile var.. o derece müttefiğiz yani.. 2) türkiye 'islam' ve 'demokrasi' kavramlarının yanyana bulunduğu bir model ülkedir.. aslında bu işgal edilen ülkelerin 'demokratikleştirilmesi' (!) bahanesi için bir nevi örnek teşkil etmektedir.. bulunmaz kaftandır.. 3) a.b.d'nin fiili olarak türkiye'yi işgal etmesine gerek yok, zaten aslında a.b.d'nin işgali altındayız.. hem ekonomi olarak hem de kültürel olarak.. bugün mhp'li bir il başkanı babasının hayrına mı çıkıp ''marksistler aslında çok doğru söylemişler, ekonomik bağımsızlık olmadıkça siyasi bağımsızlık olmazmış..'' demektedir?? bence türkiye'nin adını zikretmeniz saçma olmuş.. __________________
öğrenci görünümlü müzik insanı | |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Hareket Halinde
| BOP projesi kapsamında saldırmak belki hafif kalır.Gerçekleri göreceğiz. __________________
He He Maurad Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-07-06 09:14 . |
|
| #10 | |
| peki öyle olsun bakalım.. __________________
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|