|
|
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Edebiyat Dünyamız'da Bir Kayıp / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Edebi tartışmaların ve kitap tanıtımlarının yer aldığı bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Sayın M.Necati SEPETÇİOĞLU; Geçtiğimiz günlerde Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur.Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diliyorum. Gerçekten çok değerli bir kalemdi Sepetçioğlu. Birçok konuda onun eserleri gençlere yol gösterici birer meşale olmuştur. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.(Amin...) __________________
Gel Ey Muhammed; bahardır... Dudaklar ardında saklı aminlerimiz vardır.. Hac'dan döner gibi gel, Miraç'tan iner gibi gel.. Bekliyoruz..yıllardır... |
|
| #2 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Dec 2005
| Kendisine Alalh'tan rahmet dilerim.Ben öldüğünü,öldükten sonraki gün Yeniçağ'ın sitesine girdiğimde öğrenmiştim(orada köşesi vardı,bilmem takip ediyor muydunuz).Keşke böyle hocalarımıza yaşarken de sahip çıksak... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Dostlar sagolsun. Düsünce dünyasinda, kalemi ile mücadele veren insanlar karsitlariyla yasarlar. saygilar __________________
Turbanla kros yarışmasınada senin ne işin var? |
|
| |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| 10 yıl kadar önce kitaplarıyla tanışmıştım. "geçitteki ülke" "çatı" hala aklımdadır.pek roman okumamama rağmen onun romanlarını okumuştum. Fikirlerine fazla katılmazdım (bana aşırı milliyetçi gelirdi o zamanlar-uzun süredir takip etmiyorum) Ama üzücü bir kayıp. Üretebilen bir yazarımızın kaybı neticede. Hepimizin gideceği sona oda gitti. Allah taksiratını affetsin diyorum |
|
| #5 | ||
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Mar 2006
| Alıntı:
| |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Kırgız(/Kırk Oğuz) yazarımız Cengiz Aytmatov'u sevgiyle anıyoruz. doğançay __________________
Ezberciliğin raconu Batı'ya öykünmektir! |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|