|
|
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Hoşunuza gitmeyen özlü sözler de yazalım / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Edebi tartışmaların ve kitap tanıtımlarının yer aldığı bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Benim mesela "Ey türk; Titre ve kendine dön" bu söz deki "titre" kelimesi Bir türk milliyetçisi ve sevgilisi olarak çok saçma gelir bana.. |
|
| #2 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| "Dayak cennetten çıkmadır." Hitler mi söyledi bilmiyorum ama, kim söylemişse haltetmiş! |
|
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Alıntı:
| |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| "Her koyun kendi bacağından asılır." |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Aptallar ancak ölürken en güzel seyler söyler;zira yasarken bir sey yapmamislardir/canugur __________________
Turbanla kros yarışmasınada senin ne işin var? |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| kızını dövmeyen dizini döver. ![]() |
|
| #7 | |
| İnsanlar yaptıkları hataların cezalarını çekmek zorundadır. Eğer biri söylememişse altına imzamı atabilirim:-) __________________
Yeter kaçtığın, çık artık karşıma. Kavga edelim, dövüşelim. Ya yen beni, ya da teslim ol. |
|
| #8 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| "İki gönül bir olunca samanlık seyran olur" Bunun kadar içi boş başka bir özlü sömüz yok,sözü söyleyen özlü söz maker-ın her halde ya histeri içinde olduğu bir vakte gelmiş yada hormonsal salgılarının yuksek bir durumda olduğu bir an boş bulunup soylemiş.Çok arabeskçe bir yaklaşım.:-) |
|
| #9 | |
| Kadınlar eşlerinin cenazelerinden dönerken kiminle evleneceğini düşünür. Nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama yakın zamanda okumuştum. Çok kötü bir söz. __________________
Yeter kaçtığın, çık artık karşıma. Kavga edelim, dövüşelim. Ya yen beni, ya da teslim ol. |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| ''Kızını dövmeyen dizini döver.''sözünden nefret ediyorum. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|