"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Radikal İslamcılar-Faşist Emperyalistler.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
| Anket Sonuçlarını Göster: kim haklı?? | |||
| taliban rejimi | 0 | 0% | |
| amerika birleşik devletleri ve yandaşları | 0 | 0% | |
| ikiside dünyanın baş belaları | 9 | 100.00% | |
| hiçbir fikrim yok aydınlatırsanız sevinirim | 0 | 0% | |
| Oy Verenler: 9. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| bir tarafta allahu ekber deyip bogaz kesen taliban yanlısı radikal dinciler bir diğer tarafta insan hakları genelgesinde her ülkeyi eleştiren ama cocuk kadın demeden kıyım yapan abd...sizce afganistanda kim haklı?? |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| sayın mr trouble;ben bu ankette oy kullanmadım.konuya çok farklı bakıyorum.amerika'nın afganistana giriş sebebi afganistanın talibana ev sahipliği yapmasıydı.ama nasıl olduysa çok geçmeden amerika afganistanda petrol buldu.benim düşüncem belki bir varsayım ama gelişen olaylar sonucunda böyle düşündüm.amerika afganistana girmek için ikiz kuleleri feda etti.ve taliban yaptı göstererek.afganistana girme bahanesi üretti.üstelik ikiz kulelerin yıkılmasının esrarengizliğini biliyorsunuzdur.yapılan araştırmalar kamera kayıtları bunun bir komplo olduğunu göstermektedir...saygılarımla |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| ikiside dünyanın baş belaları |
|
| |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| ikiside baş belası... olan zavalı halka oluyor.gerçi onlarda da kendinilerini geliştirememenin boyun eğmenin cezalarını çekiyorlar ya... __________________
Anlamadığınızı sevemezsiniz. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|