"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Kitabın veya filmin sadece masaldan ibaret olmadığını düşünsek bir an için. o zaman ve o koşullarda hangi karakter olurdunuz, olmak isterdiniz? __________________
Yeter kaçtığın, çık artık karşıma. Kavga edelim, dövüşelim. Ya yen beni, ya da teslim ol. |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| Gimli olurdum herhâlde,en sevdiğim roman karakterlerinden biridir Gimli. |
| #3 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jul 2006
| Tabiki gandalf olmak isterdim. Orta dünyanın en bilge büyücüsü... |
| #4 | ||
| Alıntı:
| |
| #5 | |
| Ben isterdim hatta ben MeLkor olmak isterdim silmarillion ı okuduysan bilirsin kardeş ![]() |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| Tabiki de Aragorn.Neden mi?Gerçek bir kral oğlu olmasına rağmen yıllarca yolgezer olarak görev yapmış.Ama hiçbir zaman krallığını kullanmamıştır.Aşkına sadıktır ve cesurdur.Hatta Legolas ona bir savaş sırasında şöyle demişti. ''Bu savaştan hiç ümit yok sen bir kral oğlusun boşuna diğer insanlar gibi ölme'' Aragorn ise şöyle cevap vermiştir. ''O zaman ben de onlar gibi ölürüm'' |
| #7 | |
| Tabiki Aragorn asildir fakat insan olmak ters öylesi bir dünyada. Orta dünyada o kadar zarif varlıklar varki anlatılmaz yaşanır. 3Lemeyi okumanızı öneriyorum.. |
| #8 | |
| Benim okuduğum Tolkien kitapları:Yüzüklerin Efendisi üçlemesi,Roverandom,Güç Yüzüklerine Dair ve Hobbit'den ibaret.Ama Silmarillion'u da okumak istiyorum yakın zamanda. |
| #9 | |
| Artık Kayıp öyküler oLdu kitabın adı sanırım 2 kitap. Ve bence daha iyi oldu. Bende okuyacağım.. |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Sanırım pek fazla kişi ilgilenmedi konuyla. Ben çok daha ilginç kişiler duymak istedim açıkçası. Kötülerin tarafında olmak isteyen yok mesela. Ama yinede şimdilik diyelim. __________________
Yeter kaçtığın, çık artık karşıma. Kavga edelim, dövüşelim. Ya yen beni, ya da teslim ol. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|