|
|
||||||||||
![]() |
| |||||||
| 1. Geleneksel Yaziyaz Amatör Şiir Yarışması / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Şiir denemeleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| Şiir yarışmamız başlamıştır. Kurallar aşağıda verilmiştir. Katılmak isteyen arkadaşlar şiirlerini bana özelden gönderebilirler. Keyifli bir çalışma olması dileğiyle... |
| #2 | |
| Yarışma Kuralları: 1. Şiir yarışmamız "Sevgi ve Aşk" temalı şiirlerin katılacağı şiirlerden oluşacaktır. 2. Şiirler bana gönderilecek, şiirlere numara verip yayınlanacaktır. Bana gelen şiirlerden ön eleme yapılmayacak ancak forum kurallarını ihlal eden şiirler yayınlanmayacaktır. 3. Eurovision tipi oylama teknik açıdan zor olacağından bu yarışma için herkesin tek bir oy hakkının olduğu anketlerde kullandığımız sistemi uygulayacağız. 4. Yazar adayları yarışmaya katılmazlar ve oy kullanamazlar 5. Admin ve moderatörler yarışmaya katılabilirler ve oy verebilirler. Yalnızca ben oy kullanmayacağım, şiirlerin gönderenlerini göreceğim için. 6. Yarışmaya başlandığı tarihten itibaren 1 hafta şiir gönderme süreci, sonraki 2 hafta da şiirlerin ankete sunulup değerlendirilmesi süreci olarak belirlenmiştir. 7. Sonuçlar 2 haftanın bitiminde (7 Ağustos) yayınlanacaktır. 8. Ödül olarak "1. Yazıyaz Kültür Gezisi"ne ücretsiz katılım hakkı verilecektir. 9. Herkes en çok 2 şiirle katılabilir. 10. Şiirlerin yarışma süresince forumda başka herhangi bir alanda yayınlanmaması gerekmektedir. Bu şekilde olan şiirler yarışmadan elenecektir. |
| #3 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| 1.Geleneksel Yazıyaz Şiir Yarışması'nın 8. madde de belirtilen birincilik ödülü, yazıyaz'ın ilk kültür gezisi için geçerlidir. Ama gezinin tarihi şu anda belli değildir. Bilgilerinize! |
| #4 | |
| Arkadaşlar! Şiirlerinizi bekliyorum. Katılımın azlığı şaşırtıcı ve üzücü! "şiirler..sizden" köşesine bir dünya şiir gönderildi. Yarışmaya neden gelmiyor? Bütün şiirlerinizi o topikte harcamış olamazsınız değil mi? Sayın Melnur, Ödül çok teşvik edici olmamış galiba, yeni bir ödül mü düşünsek ![]() |
| #5 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Sep 2005
| Sayın Anka ! Millet olarak işi son güne bırakma huyumuz olduğundan fazla meraklanma,son gün birbiri ardına gelir ümidederim. ![]() |
| #6 | |
| Aynı şekilde ben de ümidederim... |
| #7 | ||
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
| |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Sevgili anka, merak etme şiirler son günlerde dökülecektir. Zira ben de zamansızlıktan yakınanlardanım. Evvelki zamanlarda yazdıklarım yerine yeni yazmak istiyorum çünkü. Gönderirim göndermem belli değil. Ödül konusunu da dert etme. Şiir severlerin böyle bir takıntısının olacağını da düşünme. __________________
"Dürüst insanların ceza görmeden ülkelerine hizmet edebilecekleri zaman henüz gelmedi" Isidore de ROBESPİERRE (1794'ten beri) |
| #9 | |
| İnşallah öyle olur Sayın norma, Ödül konusu şakaydı, ben de biliyorum kimsenin ödülü düşünerek katılmayacağını. Bu kadar yöntemi üzerine kafa yorduktan sonra katılımın az olması can sıkıcı ama gerçekten. |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Görüyorum ki sevgili anka, oldukça üzülüyorsun şu an için duyarsız gibi kalındığı sonucuna. Anlıyorum hayal kırıklığını. Gösterilenle görünen arasında tutarsızlık var. Ama lütfen canını sıkma. Yani bu iş öylesine güzele hizmet ve değerli ki, katılanların sayısının azlığı ya da çokluğu bunu değiştirmez. Hem eğer ki herkes çok iyiyi yazma hevesiyle ciddiye almışsa son anda çok iyi şeyler de çıkabilir. Yahut kendileri de beğenmediği içinse bu hatadır ama biz de en iyilerin geldiğini düşünüp seçmekte zorlanmayız. Madem şimdilik böyle durum, bu yönünden bakarak kendini biraz daha iyi hissetmeye çalış. Bu günlerde hiç bir açıdan iyi değilim. Ruhum kendini götürüp atmak istiyor. Ama benden sana söz canım. Çok iyi olmasa da yazdıklarım ve kimse beğenmese de umrumda olmayacak. Bir süreliğine her şeyi unutup senin gözlerine seviç vermek için, yani sırf seni iyi ve neşeli görmek için birazdan yastığıma gömülüp yazmaya hız vereceğim ve göndereceğim. Kararsız gibiydim ama sen kararlılığa dönüştürdün. Ben kimseyi üzmek, üzgün görmek istemem. İyi ki başka bir konuda vicdanımı yakalamadın! Gülümse ve kendinle gurur duy sadece.... ![]() __________________
"Dürüst insanların ceza görmeden ülkelerine hizmet edebilecekleri zaman henüz gelmedi" Isidore de ROBESPİERRE (1794'ten beri) |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|