"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| Evet yarın büyük gün.Ben de bu sınava girdim ve büyük bir heyecenla ne olacağını bekliyorum.Sınava giren herkeze de mutlu haberler almasını diliyorum... |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Hareket Halinde
| Umarım başarırsınız! Başaramazsanızda artık konu dışına gelip öss topici altında bol bol küfür edersin. __________________
He He |
| #3 | ||
| Alıntı:
) | |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| öss kaldırılcakmış diye bazı haberler çıkmaya başladı öss olmadan bir dünya düşünemiyorum geçen sene 365.848 puan almama rağmen istediğim üniversitede değilim bu ne iştir anlamadım anadaolu öğretmen liselerine verilen şu ek puan yaktı beni... |
| #5 | |
| Çifte standartların olmadığı bir türkiye istiyorum ! |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| Bu sene ÖSS'ye girmiş olan arkadaşların bu gece nasıl uyuyabilecekleri hakkında hiçbir fikrim yok.Ne diyeyim Allah kolaylık versin.En azından iyi tarafındna bakabilirsiniz,lise denen o iğrenç şeyden kurtuldunuz.Üniversite denen iğrenç şeyden de kurtulup master vb.iğrenç şeyleri de yaparsanız büyük ihtimalle aç kalmazsınız. |
| #7 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| Kimse ÖSYM'ne küfür etmediğine göre herkesin sınavı iyi geçmiş olmalı. |
| #8 | |
| Hayır.Ösym bizi ......................... |
| #9 | |
| Benim kardeş Sakarya fen lisesi mezunu ama bu sene sınavda çok kötü bir puan aldı...nedeni hiç çalışmamış olması...meslek liseleri bir üniversiteye girer de bizim fen lisesi mezunu kardeş hiç bir yere giremez valla! |
| #10 | ||
| Alıntı:
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|