| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
İsrail mi haklı Filistin mi?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| Arkadaşlar ben bunu hep merak ediyorum bu davada kim haklı?Bilgilariniz benle paylaşırsanız sevinirim. |
|
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| sormak hata tabıkı fılıstınlı musluman kardeslerımız davalarında haklı |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| siyaset okuyorum dolayisiyla hani populist cevap vermeyecek kadr bilgiliyim ve isin teknigini biliyorum ama masum insanlarin olumune gozunu kirpmadan neden olan bir savasan taraf varsa artik o noktada rasyonel dusunup hakliyi haksizi aramaya gerek yok bence... masum insanlari gozunu kirpmadan kim olduruyorsa odur haksiz.. her gun gazetelerde o cocuklarin resimlerini gordukce icim yaniyor ![]() |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Hareket Halinde
| Belki üzülüyorsunuz ama onların sizin çocuklarınızın da başınıza gelmesini istemiyorsanız çalışın geliştirin bu ülkeyi,milliyetçiliği tekrar düşünün __________________
He He |
|
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| Orası atalarımızın diye Filistin'i işgal eden İsrail haksızdır tabii ki.her şey böyle başlamadı mı? |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| hiç kuşkusuz,kesinlikle filistin haklı...yalnız bu olayı filistin müslüman diye sınırlandırmamak lazım.aynı şekilde filistin israil'e bu katliam'ı yapsaydı.israil haklı olurdu. özür dileyerek söylüyorum hayvanlar bile kendi cinsini öldürmez.insan insana böyle bir şeyi yapmamalı... |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: Almanya
| Tabiiiki Filistin hakli savasinda kim isterki kendi ülkesinin ve insanlarinin baskala bir ülke tarafindan isgal edilmesini ve insanlarinin vashsice öldürülmesini ve onlarin tarafinda isteksizce olupta agzini acmayan bir yer daha varki avrupa ve türkiyenin girmek istedigi birlik yani avrupa birligide söyledirki israil vurdukca agizlari acilmiyo siyonislerin galip geldigi ve gittikce cogaldigi bir ülkede biz filistin deyip yansakta büyük gücler ve yine zengin dünyayi yöneten siyonistler israillilerin hakli oldugunu söyleyecekler. Ama bana sorarsaniniz israil son kozunu lübnanada yani orta dogonun parisìnde beyrutta oynayarak kaybetti bence uyanis zamani benim fikrime göre yine iran bu duruma ya amerika korkusu yüzünden kuyrugunu apisina sokup sessiz kalip olan biteni yasli gözlerle iszleyecekler aynen bizim ülkemizin hep yaptigi gibi bir kac bos konusma yapip gececekler yada mükemmel bir hamle yapip israilin yok olusunu izleyecegiz ki buda imkansiz gibi bir durum. Siyonist israil ve amerikanin amaci lübnandan sonra suriyeyide feth etmek ve orta dogu haritasini tamamen eline gecirmektir. Bize düsen parcalanan aileleri ölen cocuklari sehit düsen müslüman askerleri yikilan onurlaumuzu izlemektir bizler sömürge ülkeleriz israil ve amerika sömürenlerdir bu durmda hakli büyükler bizler hep haksisiz. Keske bir güc bunlarin karsina cikabilse umudumuz yikilmasin cünkü filistin halkinin dayanisi diger amerika ve israili deli ediyo ve cikmazlara dogru kosturuyo hatalara sürüklüyo. Ev herseydir Özgür Filidtin Özgür Filistin Halki.... __________________
[COLOR=Red][SIZE=3]Ev herseydir. Özgür Filistin Halki[/SIZE][/COLOR] |
|
| #8 | |
| Elbette İsrail haksızdır.Elbette batı taraflıdır.Ama beni şaşırtan sizin tepki göstermeniz.Her neyse siyonist düşmanı bir Barzani.Gerçek yaşamda göremeyeceğimiz şeylerden biri daha işte:D |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Alıntı:
| #10 | |
| O açıdan haklısınız ama İsrail dozunu bayağı kaçırdı.Ben ükemin Irak'ta bunu yapmasını istemezdim.Askerine değer vermek iyidir ama başka ülkelerin siviline değer vermek de gerekir. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|