Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Dünya Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

İsrail mi haklı Filistin mi?

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği

Konu Araçları
Eski17-07-06, 11:52  #1
ozkankirim

ozkankirim'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
İsrail mi haklı Filistin mi?

Arkadaşlar ben bunu hep merak ediyorum bu davada kim haklı?Bilgilariniz benle paylaşırsanız sevinirim.
ozkankirim is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski17-07-06, 12:23  #2
Güray
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Jul 2006

sormak hata tabıkı fılıstınlı musluman kardeslerımız davalarında haklı
Güray is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski17-07-06, 14:47  #3
denizce

Giriş Tarihi: Jun 2006

siyaset okuyorum dolayisiyla hani populist cevap vermeyecek kadr bilgiliyim ve isin teknigini biliyorum ama masum insanlarin olumune gozunu kirpmadan neden olan bir savasan taraf varsa artik o noktada rasyonel dusunup hakliyi haksizi aramaya gerek yok bence... masum insanlari gozunu kirpmadan kim olduruyorsa odur haksiz..

her gun gazetelerde o cocuklarin resimlerini gordukce icim yaniyor
denizce is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski17-07-06, 15:25  #4
Maurad

Maurad'nın Avatarı

Ülke / Şehir: Hareket Halinde

Belki üzülüyorsunuz ama onların sizin çocuklarınızın da başınıza gelmesini istemiyorsanız çalışın geliştirin bu ülkeyi,milliyetçiliği tekrar düşünün
Eski17-07-06, 19:07  #5
ASİ12
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Dec 2005

Orası atalarımızın diye Filistin'i işgal eden İsrail haksızdır tabii ki.her şey böyle başlamadı mı?
ASİ12 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski17-07-06, 21:53  #6
j.cenk

j.cenk'nın Avatarı

hiç kuşkusuz,kesinlikle filistin haklı...yalnız bu olayı filistin müslüman diye sınırlandırmamak lazım.aynı şekilde filistin israil'e bu katliam'ı yapsaydı.israil haklı olurdu.
özür dileyerek söylüyorum hayvanlar bile kendi cinsini öldürmez.insan insana böyle bir şeyi yapmamalı...
j.cenk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski18-07-06, 00:33  #7
Sibelius

Sibelius'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2006
Ülke / Şehir: Almanya

Tabiiiki Filistin hakli savasinda kim isterki kendi ülkesinin ve insanlarinin baskala bir ülke tarafindan isgal edilmesini ve insanlarinin vashsice öldürülmesini ve onlarin tarafinda isteksizce olupta agzini acmayan bir yer daha varki avrupa ve türkiyenin girmek istedigi birlik yani avrupa birligide söyledirki israil vurdukca agizlari acilmiyo siyonislerin galip geldigi ve gittikce cogaldigi bir ülkede biz filistin deyip yansakta büyük gücler ve yine zengin dünyayi yöneten siyonistler israillilerin hakli oldugunu söyleyecekler. Ama bana sorarsaniniz israil son kozunu lübnanada yani orta dogonun parisìnde beyrutta oynayarak kaybetti bence uyanis zamani benim fikrime göre yine iran bu duruma ya amerika korkusu yüzünden kuyrugunu apisina sokup sessiz kalip olan biteni yasli gözlerle iszleyecekler aynen bizim ülkemizin hep yaptigi gibi bir kac bos konusma yapip gececekler yada mükemmel bir hamle yapip israilin yok olusunu izleyecegiz ki buda imkansiz gibi bir durum. Siyonist israil ve amerikanin amaci lübnandan sonra suriyeyide feth etmek ve orta dogu haritasini tamamen eline gecirmektir. Bize düsen parcalanan aileleri ölen cocuklari sehit düsen müslüman askerleri yikilan onurlaumuzu izlemektir bizler sömürge ülkeleriz israil ve amerika sömürenlerdir bu durmda hakli büyükler bizler hep haksisiz. Keske bir güc bunlarin karsina cikabilse umudumuz yikilmasin cünkü filistin halkinin dayanisi diger amerika ve israili deli ediyo ve cikmazlara dogru kosturuyo hatalara sürüklüyo. Ev herseydir Özgür Filidtin Özgür Filistin Halki....
Eski18-07-06, 00:35  #8
ASİ12
Forumdan Uzaklaştırılmış

Elbette İsrail haksızdır.Elbette batı taraflıdır.Ama beni şaşırtan sizin tepki göstermeniz.Her neyse siyonist düşmanı bir Barzani.Gerçek yaşamda göremeyeceğimiz şeylerden biri daha işte:D
Eski18-07-06, 23:08  #9
mektup

Giriş Tarihi: Apr 2006
Ülke / Şehir: istanbul

Alıntı:
Sayın ASİ12 şöyle demiş:

Elbette İsrail haksızdır.
sayın ASİ12 israil haksız olmasına haksız bencede beğensekte beğenmesekte askeri için verdiği değer taktire değer bence.. kuzey ırağa girmeyi düşündüğümüz bu zaman diliminde bizde kuzey ırakta başına çuval geçirilen askerlerimiz için aynı hassasiyeti gösterebilseydik diye düşünmeden kendimi alamıyorum farkımız burada sanırım.
mektup is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski18-07-06, 23:22  #10
ASİ12
Forumdan Uzaklaştırılmış

O açıdan haklısınız ama İsrail dozunu bayağı kaçırdı.Ben ükemin Irak'ta bunu yapmasını istemezdim.Askerine değer vermek iyidir ama başka ülkelerin siviline değer vermek de gerekir.

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı