"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Beyin okuyan makina olsa.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: konya
| evet nice sorunlar, suçlar aydınlatılırdı.. aldatanlar, göründüğü gibi olmayanlar, kötü düşünce besleyenler,.... vb. sapır sapır dökülürdü.. |
|
| #2 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Tom Cruise'un hangi filminde geçiyordu bu? Böyle bir film hatırlıyorum. Sanırım Spilberg de yönetmeniydi. |
|
| #3 | |
| evet ama ben o kadar karmaşık düşünmedim. bir sorun var ve ilgili kişileri, oturtuyorsun makinaya, çözüyorsun meseleyi.. o filimin karmaşık bir senaryosu vardı. özel 3 insan, bir şeyler görüyordu, yanlış hatırlamıyorsam, zamanda da geziyordu, bu özeller... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| sanırım yapay zeka idi filmin adı. __________________
Yeter kaçtığın, çık artık karşıma. Kavga edelim, dövüşelim. Ya yen beni, ya da teslim ol. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| Beyin okuyan makina olsa dünyanın dengesi bozulurdu.. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| slm. Beyin okuyan makine olsaydı birçok insan ondan uzak dururdu. Yani Boşuna icat edilmiş olurdu. Çünkü makinelerin hisleri olmadığı için ikiyüzlülüğe meydan vermezlerdi. |
|
| #7 | |
| nasıl olsa insanlar, düşüncelerim, gizli yaptıklarım bilinmiyor, vb. zihniyeti ile söylüyorda, söylüyor. böyle bir makinaqnın yapılmasını çok isterdim. en basitinden davalarla dolup taşan, mahkemeler rahatlardı. bazı olaylar mahkemeye bile gitmeden halledilirdi!! |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| hayatın hiç tadı olmazdı. bütün gerçekler su üstünde özgürlüğü kısıtlanmış bir yaşam. nasıl haz almayı düşünüyorsunuz.? her adımımızın bilindiği bir ortam.elimizde birer senaryo ve sahne bizim __________________
SaY kİ yOkSuN vArMıŞsıN giBi mUtLu oL... |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Alıntı:
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| yakında oda olur |
|
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |