"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Bu nedir?

Geri Dön Yazıyaz Forum > İnançlar ve Dinler > Kitaplı Dinler - Tarikatlar > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Araçları
Eski23-07-06, 01:10  #1
Hamas
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Mar 2006
Yetim Ülkenin Öksüz Evlatlarına

Yetim ülkenin öksüz kullarına...
Bismillahirrahmanirrahim..
Hamd, alemlerin Rabbi olan Allah’adır. Salat ve selam, yaratılmışların en hayırlısı efendimiz Muhammede (s.a.v), ve ashabının hepsinin üzerine olsun..
Ya Rabbi ;
Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz
Ya Rabbi ;
Peygamberin, sevgilin, senin resulün ümmi peygamber olan efendimiz Muhammede (s.a.v), onun ashabının üzerine salat eyle..
Ya RAbbi ;[/b]
Dinine yardım edenlere yardım et dini aşağılamak isteyenleri sen alaşağı et.
Ya Rabbi ;
Müslümanların ordularına ve muvahhid askerlerine yardım et , düşmanlarımızı ve din düşmanlarını kahret..
Ey Çanakkalede destan yazan asil soyun turunu ;
Artık ; gün imtihan günüdür , imtihan bireysel olmaktan çıkıp , topyekün bu güzel vatanın imtihanıdır. Belkide çok canlar yanacak , çok kanlar akacak günün başlangıcı olan gündür bugün..
Atrık ; duaların fiiliyata döküleceği , yaşlı gözlerle değil kanlı gözlerle seccadede değil , cephede yapılacağı günler çok yakında

Devamını burdan okuyabilirsiniz.http://www.islamforum.net/showthread.php?t=2110
...Alıntıdır.

Hamas Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 23-07-06 20:04 .
Hamas is offline  
Eski23-07-06, 02:32  #2
aydın_35

Giriş Tarihi: Jul 2006

Amin.
Allah razı olsun.
aydın_35 is offline  
Eski23-07-06, 06:17  #3
Türesin
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Sep 2005

Hey bre tembellik ve gaflet içinde yüzüp,bana iş buyuran gafiller !...

Başarılı olanların,muzaffer olanların,hükmedenlerin sizlerden neyi eksik.Onlara da sizler gibi kullanmaları için akıl,ibret almaları için gözler,duyup ve işitip anlamaları için kulaklar,iş yapabilmeleri için eller ve ayaklar verdim.Onlardan bir eksiğinizmi varki sık sık bana yalvarma ve işlerinizi bana havale etme gereği duyuyorsunuz.

Gafletten uyanın ve tembellikten vaz geçin.

Güya beni överek ve yücelterek,arkasından da bir sürü isteklerle dua edip,her istediğinizin yapılacağınımı zannediyorsunuz ? Benim hiç bir şeye ihtiyacımın olmadığının ne zaman farkına varacaksınız.

Hey gaflet içindeki gafiller,bir birinizi överek ve gayrete getirerek ne zaman iyi bir iş yapmayı öğreneceksiniz.

( Allah'ın, sevdiği kullarından birine gaflet içindekileri uyarması için gönderdiği öğüdün verintisidir.)

Türesin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 23-07-06 06:24 .
Türesin is offline  
Eski23-07-06, 11:10  #4
canugur

Giriş Tarihi: Aug 2005

Alıntı:
Sayın Türesin şöyle demiş:

Hey bre tembellik ve gaflet içinde yüzüp,bana iş buyuran gafiller !...

Başarılı olanların,muzaffer olanların,hükmedenlerin sizlerden neyi eksik.Onlara da sizler gibi kullanmaları için akıl,ibret almaları için gözler,duyup ve işitip anlamaları için kulaklar,iş yapabilmeleri için eller ve ayaklar verdim.Onlardan bir eksiğinizmi varki sık sık bana yalvarma ve işlerinizi bana havale etme gereği duyuyorsunuz.

Gafletten uyanın ve tembellikten vaz geçin.

Güya beni överek ve yücelterek,arkasından da bir sürü isteklerle dua edip,her istediğinizin yapılacağınımı zannediyorsunuz ? Benim hiç bir şeye ihtiyacımın olmadığının ne zaman farkına varacaksınız.

Hey gaflet içindeki gafiller,bir birinizi överek ve gayrete getirerek ne zaman iyi bir iş yapmayı öğreneceksiniz.

( Allah'ın, sevdiği kullarından birine gaflet içindekileri uyarması için gönderdiği öğüdün verintisidir.)
Tebrikler sayin Türesin.
Basarili diger uluslarin inanclari yok muydu?
...ama, calistilar..
hem de cok calistilar...
saygilar
Eski23-07-06, 17:26  #5
phidas

phidas'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2006

Güzel yazınız için teşekkürler Sn.Hamas
phidas is online now  

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 12:47.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)