"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| Yetim ülkenin öksüz kullarına... Bismillahirrahmanirrahim.. Hamd, alemlerin Rabbi olan Allah’adır. Salat ve selam, yaratılmışların en hayırlısı efendimiz Muhammede (s.a.v), ve ashabının hepsinin üzerine olsun.. Ya Rabbi ; Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz Ya Rabbi ; Peygamberin, sevgilin, senin resulün ümmi peygamber olan efendimiz Muhammede (s.a.v), onun ashabının üzerine salat eyle.. Ya RAbbi ;[/b] Dinine yardım edenlere yardım et dini aşağılamak isteyenleri sen alaşağı et. Ya Rabbi ; Müslümanların ordularına ve muvahhid askerlerine yardım et , düşmanlarımızı ve din düşmanlarını kahret.. Ey Çanakkalede destan yazan asil soyun turunu ; Artık ; gün imtihan günüdür , imtihan bireysel olmaktan çıkıp , topyekün bu güzel vatanın imtihanıdır. Belkide çok canlar yanacak , çok kanlar akacak günün başlangıcı olan gündür bugün.. Atrık ; duaların fiiliyata döküleceği , yaşlı gözlerle değil kanlı gözlerle seccadede değil , cephede yapılacağı günler çok yakında Devamını burdan okuyabilirsiniz.http://www.islamforum.net/showthread.php?t=2110 ...Alıntıdır. Hamas Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 23-07-06 20:04 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Amin. Allah razı olsun. |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Hey bre tembellik ve gaflet içinde yüzüp,bana iş buyuran gafiller !... Başarılı olanların,muzaffer olanların,hükmedenlerin sizlerden neyi eksik.Onlara da sizler gibi kullanmaları için akıl,ibret almaları için gözler,duyup ve işitip anlamaları için kulaklar,iş yapabilmeleri için eller ve ayaklar verdim.Onlardan bir eksiğinizmi varki sık sık bana yalvarma ve işlerinizi bana havale etme gereği duyuyorsunuz. Gafletten uyanın ve tembellikten vaz geçin. Güya beni överek ve yücelterek,arkasından da bir sürü isteklerle dua edip,her istediğinizin yapılacağınımı zannediyorsunuz ? Benim hiç bir şeye ihtiyacımın olmadığının ne zaman farkına varacaksınız. Hey gaflet içindeki gafiller,bir birinizi överek ve gayrete getirerek ne zaman iyi bir iş yapmayı öğreneceksiniz. ( Allah'ın, sevdiği kullarından birine gaflet içindekileri uyarması için gönderdiği öğüdün verintisidir.) Türesin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 23-07-06 06:24 . |
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
Basarili diger uluslarin inanclari yok muydu? ...ama, calistilar.. hem de cok calistilar... saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal | |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Güzel yazınız için teşekkürler Sn.Hamas |
|
|
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|