"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: ankara
| Yeni kayıtlar http://rapidshare.de/files/26750515/...besli.mp3.html (süre: 02:51, boyut: 2.62 mb) http://rapidshare.de/files/26750969/..._gece.mp3.html (süre: 02:29, boyut 2.29 mb) 2,29'un mucizesi.. daha çok eksikleri var, biraz daha çalışmam lazım üzerlerinde.. tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.. __________________
öğrenci görünümlü müzik insanı |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Eline saglik..Cok guzel olmus ikisi de ama "Gündüz Gece"yi daha cok begendim..Iyi calismalar... |
| #3 | |
| teşekkürler.. daha önce de konuşmuştuk, ses kartından kaynaklanan gecikmeler var biraz ama bir şekilde halletmeye çalıştım.. ama tam olmadı gibi geldi bana.. __________________
| #4 | |
| Iyi aletler olmadiktan sonra mecburen olacak biraz, bende de oluyor.. Ince eleyip sik dokumadim ama cok cok az gözüküyor gecikme, yani siritmiyor hic.. Sen nasil kayit yapiyorsun bu arada? Klasik/akustik gitari mikrofonla mi aliyorsun yoksa bilgisayara direk girebiliyor musun? |
| #5 | |
| gitarları mikrofonla alıyorum.. cubase ile de parazit sesleri silip biraz efekt vermek yeterli oluyor.. hoş kayıtlar çıkıyor.. ama yeterli değil tabii ki.. __________________
| #6 | |
| Evet üzerinde oynayinca bir seye benziyorlar sonunda ama ben bir türlü zevk alamiyorum benimkilerden..5 ytl lik bilgisayar mikrofonu ile ses kaydediyorum :-) Hadi iyi bir mikrofon aldin, ardindan yok ses karti, hemen ardindan amfi vs..Sonu yok bunun.. Cok masrafli cook! Para kazanmak lazim biraz... |
| #7 | |
| bendeki mikrofon da çok farklı değil.. bildiğin yaka mikrofonu.. ama temiz kayıt alıyor.. ayrıca evet dediğin gibi kaliteli kayıt için baya masraf gerekiyor.. aslında en güzeli orkestrayı toplayıp stüdyoda kayıt yapmak ama o da zor.. __________________
| #8 | |
| Stüdyoda hücum kayit yapmayacaksan dünyanin parasini alirlar kesin o kadar zamana..Aksi halde isini bitirir cikarsin..Ama insan rahat rahat kayit yapamadiktan sonra icine sinmiyor iste. Daha önce anlattigim gibi sadece iki saat kayit icin cok para verdik, memnun da kalmadik..Kaydin inceliklerini de ögrenesi geliyor insanin bunlari görünce...Ya da evine ufak bir stüdyo kurmak istiyor insan.. |
| #9 | |
| haklısın.. evde kayıt için gerekli ekipmanlar zamanla toplabilir.. ancak bir o kadar önemli olan konuda kaydın incelikleri.. bugün stüdyoların vazgeçilmezi olan cubase'i öğrenmek bu işle ciddi olarak uğraşan her insanın ödevi gibi birşey.. ben yüzeysel biliyorum ama türkçe eğitim cd'lerini satan birisini buldum.. ona yükleneceğim bu aralar.. ![]() __________________
| #10 | ||
| Alıntı:
Ben de evde kayit olayina ciddi bir giris yapmayi dusunuyorum..Onumuzdeki 6 ay icinde gerekli ekipmanlarin cogunu toplamak hedefim. Tabi mali planlardan sapmazsam. Gecen ay gitarimi degistirmekle basladim ama inanilmaz bogdu beni maddi olarak! Bu arada cubase'i daha once hic kullanmadim ama methini cok duydum..Benim de ulasabilme sansim var mi o cd.lere? | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|