| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Rahibe Theresa ne demiş;/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Ustaların şiir, roman gibi edebi eserleri |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| yaşamak şanstır,kullanmayı bil, yaşamak fırsattır,değerini bil, yaşamak hüzündür,aşmayı bil, yaşamak şarkıdır,söylemeyi bil, yaşamak servettir,korumayı bil, yaşamak oyundur,oynamayı bil, yaşamak bilmecedir,çözmeyi bil, yaşamak mutluluktur,tatmayı bil, yaşamak güzelliktir,kıymetini bil, yaşamak trajedidir,göğüslemeyi bil, yaşamak aşktır,keyfine varmayı bil, yaşamak maceradır,göze almayı bil, yaşamak ruyadır,gerçekleştirmeyi bil, yaşamak verilmiş sözdür,tutmayı bil, yaşamak hazinedir ,israf etmemeyi bil, yaşamak mucadeledir kabullenmeyi bil, yaşamak hakkındır,uğruna savaşmayı bil, yaşamak kutsal görevindir,tamalamayı bil. |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| offfffff süpersin teresa ![]() __________________
geçti istemem gelmeni,yokluğunda buldum seni,bırak vehmimde gölgeni,gelme artık neye yarar? |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Aziz Terasa ne kadar da güzel söylemiş.Arşivime alıyorum. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: kırık kalpler sokağı
| rahibe theresa çok güzel söylemiş ama insanlar bunların hepsini kaybedince degerini anlar.... __________________
dünyadaki her şey gele gele bir adiliğe dayanıyor.kendi tutkusu ya da ihtiyacı olmaksızın para, şan, şeref ya da başka bir şey uğruna didinen biri, her zaman budaladır... |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| yaşamak kutsal görevindir,tamamlamayı bil... Süper...!!! __________________
Düşünceler olmuş bir sarp. Mantık olmasa bu ne harp! |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|