"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Seks bir ihtiyaç mı? Tabu mu? "Uluslararası Aile Planlama Federasyonu IPPF ile BBC Eğitim Bölümü’nün 1995-96 döneminde başlattığı işbirliğinin sonucunda, Güney Asya’dan, Avrupa ve Avrasya ülkelerine uzanan çok sayıda ülkeye, kendi dillerinde, SEXWISE - SEKS VE BİLİNÇ adı altında radyo program dizileri hazırlandı. Amaç, cinsellikle ilgili bilgilerin geliştirilmesi, kimi boş inançların ortadan kaldırılması, kişilerin ve toplumların belirli cinsel ve toplumsal kaygılarının tartışılması, cinsel sağlıkla ilgili sorunların aydınlatılması, soruların yanıtlanmasıydı. Güvenli cinsel ilişki ve cinsel ilişki yoluyla bulaşan hastalıklar konularında bilinçlendirme veya bilgi eksikliklerinin giderilmesi öngörülüyordu. İnsanların, cinsel yaşamları, tercihleri konusunda ne gibi seçenekleri ve hakları olduğu konusunda bilgilendirilmeleri amaçlandı." http://www.bbc.co.uk/turkish/sexwise.shtml Herkesçe incelenmeli, Seks doğal bir güdüdür ve baskılanması bir çok soruna neden olur. Sonrasında insanoğlunun bir parçasının kalın örtüler altına sokulmasını sağlamak için bir bahane olur. Saygılar. __________________
Bir sır daha var, çözdüklerimizden başka! Bir ışık daha var, ışıklardan başka. Hiç bir yaptığınla yetinme, geç öteye: Bir şey daha var bütün yapıtlardan başka. |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Sex; Bence tüm bu bildiklerimizdende öte hepimizin en kolay yoldan bir değişik trans haline (orgazm)ve rahatlamaya (relaksiyon)götüren bir eylem. Mantıklı açıklaması bu; Mantıksız açıklamasına gelince 1-Eylem değil.bir his te değil. bunlardan öte birşey. 2-rahatlama değil. Orgazm sonrası yaşananlar gerçek bir rahatlamamı yoksa yorulmamı yoksa başka birşey mi bilemiyorum. sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Ama serbest seks toplumlar için sağlıklı değildir. Bu sosyolojik araştırmalarla sabittir. Tatminkar bir cinsel yaşam sağlık için önemlidir diye düşünüyorum. Ama olmazsa olmazmı derseniz bilemeyeceğim. |
|
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| sex sadece bir rahatlama değildir diye düşünüyorum.eğer bir kişi sevdiği birisiyle sex yapaıyorsa bu sevdiğinin vücüdunu tanımasıdır ve bu sayede çiftlerin birbiriyle paylaşımı artmış olacaktır.buda doğal olarak birbirine bağlanmayı getirir,ancak sevdiğimiz kişi dısındaki sex hayatımız tamamen cinsel dürtülerle ilişkilidr ve rahatlama amaçlıdır.saygılar... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|