| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Danıştay`dan TMSF`ye hukuk dersi!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye ve Dünya Ekonomisi, Döviz, Faiz, Borsa |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Danıştay`dan TMSF`ye hukuk dersi! TMSF`nin hukuk dışı uygulamalarına Danıştay`dan red cevabı geldi. Haber Tarih: 27.07.2006 08:06:44 Danıştay’dan; TMSF’nin Kepez Elektrik T.A.Ş.’ye yolladığı ödemeye çağrı mektubunun yürütmesinin durdurulması kararı çıktı. ![]() devamı: http://www.inthaber.com/?bolum=haber...2357&bolumid=1 __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| DANIŞTAY UZAN`LARI HAKLI BULDU Danıştay 13. Dairesi, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu`na (TMSF) devredilen İmar Bankası`ndan doğan zararların tahsili amacıyla Cem Uzan`ın eşi ve çocuklarına çıkarılan ödeme emirleri ile ödemeye çağrı yazılarının yürütmesini durdurdu. ![]() http://habergenc.com/haber_detay.asp?haberid=18427 __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Zaten adamların başına gelenler Amerika'nın yüzünden. Amerika gaz verdi; hükümet infaz etti . Bu demek değilki ;Cem Uzan hep haklı, ama şu an haklı durumda. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|