| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Bir kaç Öneri/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: İzmir
| Oldukça seviyeli ve düzgün bulduğum siteye bugün katılmış olsamda bir kaç öneri sunmak istedim. - Edebiyat bölümü "Şiir" ve "Yazım" diye iki ana grup altında toplanabilir... Her kullanıcı kendine ait bir başlık açarak ilgili grup altında çalışmalarını sunabilir... ( Bu sayede tek bir başlık altınca onlarca şiir okumak yerine, ismi ile dikkatimizi çeken şiirleri veya yazıları okuma fırsatı bulabiliriz diye düşünüyorum) - Müzik bölümünde bir resimli şarkılar bölümü yapılabilir. (gündemde olan resimli şarkıları, upload ederek resimle birleştirerek daha ilgi çekici hale getirebiliriz. -"Bayanlar Bölümü" ve "Erkekler Bölümü" diye iki ayrı başlık açılarak, bayanların ve erkeklerin ilgisi çekebilecek konularla ilgili bilgiler ve püf noktalarının paylaşılabilmesi açısından iyi olur kanaatindeyim... - "Teknoloji" diye ayrı bir başlık altında ise bilgisayar, programlar, gsm gibi teknoloji gözdelerinin gelişmelerini, elimizde var olan programları diğer kullanıcı arkadaşlarla paylaşabiliriz. __________________
Kimse nüansların önemini anlamıyor hala! Nüans beni ben yapandır, Aynı zamanda katilim olacak bıçaktır... |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: İzmir
| Bir kişi gelipte iyi ya da kötü diye bir değerlendirme yapmamış, ilginç! |
| #3 | ||
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Jul 2006
| Alıntı:
Önerdiğiniz bölümler illa olmasın demiyorum. Ama olacaksa diğer protallardan , forumlardan cidden fark olmalı. Eğer bu fark olmayacaksa yada yapılamayacaksa ona hem hazırlama hemde paylaşım için harcanan zaman ziyan olacak. Diğer sitelerden farklı içerik önerileriniz olursa neden olmasın diyeyim ben... BF... __________________
Kitleler sustuğunda ya da susturulduğunda, tarihi kişilerin yaptığı sanılır. Tarihi bizzat kitleler yapar, kişiler sadece kitlenin bilincine sahip figürlerdir. | |
| #4 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Forumu geliştirme çabanız ve önerileriniz için teşekkürler Sayın 439. Forumun eski yöneticisi olarak bu konuda birkaç şey söylemek isterim. Eskiden, forumumuzda pek çok alt bölüm bulunmaktaydı. Teknoloji bölümünde yazılım, donanım, gsm; hatta nokia & siemens telefonlara kadar alt başlıklar oluşturulmuştu. İlk bakışta kulağa çok güzel gelse de aslında bu forumu "hantallaştırıyordu". Ben bile forum içinde kayboluyordum adeta. İnsanlar ilgi alanlarına yönelik bölümleri takip ederler genelde ve tek "tık" ile son gönderilmiş mesajlara bir arada ulaşmak daha caziptir. Fakat, alt forumun çok olduğu bir sistemde bu imkânsız hale gelir. Farklı farklı bölümlere bakmak yerine, sayfaların üst tarafında bulunan "Yeni Mesajlar" butonuna tıklarlar bazen. Fakat o zaman da başka bir sorun oluşur. Örneğin, o gün teknoloji bölümüne pek çok yeni konu açılmıştır. Yeni Mesajlarda "Siyaset" e ilişkin konuları bulmayı uman biri teknoloji mesajlarıyla karşılaşacaktır. Bu olmamış bir şey değil, geçmişte bu sorun çok yoğun şekilde yaşandı. Ayrıca, yeni bölüm açılacaksa da bunun Yazıyaz konsepti dahilinde olması sanırım daha uygun olur. Yani "Düşünce Platformu" bazlı. Kadın & Erkek bölümleri, program paylaşım, klip paylaşımı gibi bölümlere ağırlık vermek bizi asıl hedeften saptırabilir. Kaldı ki, bu tür bölümler bizim dışımızdaki çoğu, düşünce bazlı olmaktan ziyade "eğlence" bazlı forumlarda var olan şeyler. Biz "olmayanları" başarırsak daha "cazip" bir forum oluruz diye düşünüyorum. Kendi adıma, önerileriniz için yine de teşekkür ederim. Antioksidan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 04-08-06 19:01 . |
| #5 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Bununla birlikte, çok fazla alt bölümün olması, Google'da daha az çıkmamıza da neden olabilecektir. Böyle de bir dezavantajı var ne yazık ki. |
| #6 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| Öneriler önemli ancak öncelikli olarak mevcut forumun hakkının verilmesi. Mevcut bölümlerin en verimli şekilde kullanılmasını sağlamak öncelikli amaç olmalı.Adı geçen bölümlerdeki mesaj trafiği sınırlı iken bir de alt bölümler açmanın mevcut şartlarda foruma bir katkısı olmayacaktır.Tabiki ilerleyen zamanlarda bu durum değişebilir. Örneğin konudışı bölümünde bayanların ve erkeklerin ilgisi çekebilecek konularla ilgili başlıkların sayısındaki artış böyle bir alt başlığın yaratılması ihtiyacını doğurabilir. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|