| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
60.000 Tapu Çeaş`a aynen iade!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye ve Dünya Ekonomisi, Döviz, Faiz, Borsa |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| 60.000 Tapu Çeaş`a aynen iade! 60.000 TAPU ÇEAŞ´A AYNEN İADE! Enerji Bakanlığı 12.06.2003 tarihinde ÇEAŞ´ın imtiyaz sözleşmesini haksız ve hukuka aykırı olarak tek taraflı feshedip, ÇEAŞ´ın imtiyaz ile ilgili olsun olmasın tüm mallarına fiilen el koymuştur. ![]() Haber Tarih: 29.07.2006 09:06:56 devami: http://habergenc.com/haber_detay.asp?haberid=18479 __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| #2 | |
| YARGITAY: "ÇEAŞ´IN GELİRLERİ VE MALLARI KULLANILAMAZ" Yargıtay 14. Hukuk Dairesi, Çukurova Elektrik´in mallarına el konulmasına imkan sağlayan yerel mahkeme kararını bozdu. devami: http://www.5n1khaber.com/haber_oku.php?id=507 __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| hocam 2 ayrı yere niye koyuyorsun zaten türkiye siayseti bölümünde vardı... |
|
| #4 | ||
| Alıntı:
Sizi konu hakkında yazı yazmaya çağırıyorum.. bir şikayetiniz varsa moderatörlere iletiniz.. Konu altında gereksiz yazılar yazmayınız. Saygılarımla __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|