Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Forum Hakkında

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Üye olmak güzel şey...

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski30-07-06, 23:54  #1
Antioksidan
Forum Kurucu Üyesi

Antioksidan'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Ülke / Şehir: 23185
Üye olmak güzel şey...

Herkese Merhaba,

Kurucularından biri olarak, adeta bir "çocuğum" gibi gördüğüm Yazıyaz'ın, bazı kişisel nedenlerimden ötürü yöneticiliğinden şu andan itibaren ayrılmış bulunuyorum. Bu kişisel nedenlerim, foruma ayırmak durumunda olduğum zamanımı asıl gerçekleştirmek zorunda olduğum sorumluluklarıma ayırmak ve internetle organik bağlarımı azaltmak isteğinden başka bir şey değildir. Dolayısıyla Mevcut yönetimle hiçbir sorunun aramızda bulunmadığını, her zaman her konuda site için yardıma hazır olduğumu özellikle vurgulamak isterim.

Böylelikle Yazıyaz ile 1,5 yıl süren yöneticilik maceram burada bitmiş oluyor.

Artık sitede normal bir "üye" yim, bunun da keyfi başkaymış

Yöneticilik zamanımda her insan gibi benim de bazı hatalarım olmuş olabilir, hatta mutlaka olmuştur. Bunlar için de herkesten özür dilerim.

Siteyi bugünlere getirmiş olan eski - yeni tüm yöneticilere ve katılımcılara teşekkür ederim.

Görüşmek üzere!
Antioksidan is offline  
Eski31-07-06, 00:03  #2
phidas

phidas'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2006

Emekleriniz ve çabalarınız için teşekkürler.

Admin bir tane sitede admindir.

Üye ise bin tane sitede üyedir.

Bence keyfini çıkarın.
phidas is offline  
Eski31-07-06, 00:13  #3
Antioksidan
Forum Kurucu Üyesi

Antioksidan'nın Avatarı

Teşekkürler Sayın Kanaat.

Ama artık bundan sonra ne bir sitede admin olmayı ne de bin sitede üye olmayı düşünüyorum
Antioksidan is offline  
Eski31-07-06, 00:22  #4
melnur
Yazıyaz Grup
Genel Koordinatörü

Giriş Tarihi: Aug 2005
Bir ayrılık daha...

Üzücü bir durumla karşı karşıya kaldığımızı biliyorum. Bir takım özel nedenlerle Sn.türker yönetimden ayrılmıştır. Bir yılı aşkın bir zaman içinde, çeşitli şekillerde süren birliktelik , Sn.Türker’in almış olduğu bu “ayrılık” kararıyla son bulmuştur. Konuyu daha da dramatik bir havaya sokmak istemiyorum ama, gerçekten üzücü bir durum olduğunu yinelemek istiyor ve bundan sonraki yaşamında kendisine başarı ve mutluluklar diliyorum. Zaman zaman da olsa kendisini bu sütunlarda görmek bizleri mutlu kılacaktır.

Sn.Türker’in ayrılmış olması site formatında bir değişiklik yapmayacaktır. Forumumuz, bugüne değin savunduğu ilkeler doğrultusunda etkinliğini sürdürecektir. Bu bağlamda, kendisine kapımızın her zaman açık olduğunu, istediği zaman istediği yetki ve sorumlulukla görev alabileceğini, özel görüşmemizde kendisine ilettiğim gibi bir kez daha vurgulamak istiyorum.

Sevgili Türker; yöneticiliğini özleyeceğiz!
melnur is offline  
Eski31-07-06, 00:49  #5
Antioksidan
Forum Kurucu Üyesi

Antioksidan'nın Avatarı

Bazen istemesek de bazı zorunluluklar hasıl olur, işte onlardan biri... Ayrılmak zorundaydım ve öyle oldu.

Ama bu sizlerden ayrıldığım anlamına elbette gelmiyor. Eskisi kadar vakit ayıramasam da bir üye olarak ara ara siteye gireceğim.

Sayın Melnur'a da site politikasını kararlılıkla devam ettirme ve sitemizi daha iyiye götürme azmi konusunda teşekkürü bir borç bilirim.

Sitenin yakın zamanda şu an bulunduğu durumdan her anlamda daha iyi olacağına eminim.

Güzel günler yakın!

Sevgiyle...
Antioksidan is offline  
Eski31-07-06, 01:11  #6
Türesin
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Sep 2005

Sayın Türker !

Başarılı çalışmalarınız takdire şayandır.Ülkemiz için gerçekten faydalı bir site yapıp topluma kazandırdınız.Siz ve emeği geçen diğer arkadaşları bir defa daha kutlama gereği duyuyorum.

Kişisel nedenlerinizin tarafınızdan en iyi şekilde neticelendirilerek,size ve yakınlarınıza büyük ve kalıcı mutluluklar getirmesini temenni ederim.

Saygılarımla.
Türesin is offline  
Eski31-07-06, 09:03  #7
Antioksidan
Forum Kurucu Üyesi

Antioksidan'nın Avatarı

Teşekkür ederim Sayın Türesin.
Antioksidan is offline  
Eski31-07-06, 16:25  #8
armes

Giriş Tarihi: Apr 2006

Sevgili Türker,

Şimdi masanın öte tarafında yani bizim gibi üyelerle birliktesin. Aramıza hoş geldin.

Bugüne kadar kattığın ve katacagına inandığım emeklerin için şimdiden sağol,

Armes
armes is offline  
Eski31-07-06, 19:42  #9
seha
Admin

seha'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2005

Yazıyaz'ın bugünlere gelmesinde büyük emeği olan Sn.Türker'e üyelik hayatında başarılar dilerim.
seha is offline  
Eski31-07-06, 19:58  #10
Antioksidan
Forum Kurucu Üyesi

Antioksidan'nın Avatarı

Teşekkür ederim arkadaşlar.
Antioksidan is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı