| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Üye olmak güzel şey.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Herkese Merhaba, Kurucularından biri olarak, adeta bir "çocuğum" gibi gördüğüm Yazıyaz'ın, bazı kişisel nedenlerimden ötürü yöneticiliğinden şu andan itibaren ayrılmış bulunuyorum. Bu kişisel nedenlerim, foruma ayırmak durumunda olduğum zamanımı asıl gerçekleştirmek zorunda olduğum sorumluluklarıma ayırmak ve internetle organik bağlarımı azaltmak isteğinden başka bir şey değildir. Dolayısıyla Mevcut yönetimle hiçbir sorunun aramızda bulunmadığını, her zaman her konuda site için yardıma hazır olduğumu özellikle vurgulamak isterim. Böylelikle Yazıyaz ile 1,5 yıl süren yöneticilik maceram burada bitmiş oluyor. Artık sitede normal bir "üye" yim, bunun da keyfi başkaymış ![]() Yöneticilik zamanımda her insan gibi benim de bazı hatalarım olmuş olabilir, hatta mutlaka olmuştur. Bunlar için de herkesten özür dilerim. Siteyi bugünlere getirmiş olan eski - yeni tüm yöneticilere ve katılımcılara teşekkür ederim. Görüşmek üzere! |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Emekleriniz ve çabalarınız için teşekkürler. Admin bir tane sitede admindir. Üye ise bin tane sitede üyedir. Bence keyfini çıkarın. |
| #3 | |
| Teşekkürler Sayın Kanaat. Ama artık bundan sonra ne bir sitede admin olmayı ne de bin sitede üye olmayı düşünüyorum ![]() |
| #4 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Üzücü bir durumla karşı karşıya kaldığımızı biliyorum. Bir takım özel nedenlerle Sn.türker yönetimden ayrılmıştır. Bir yılı aşkın bir zaman içinde, çeşitli şekillerde süren birliktelik , Sn.Türker’in almış olduğu bu “ayrılık” kararıyla son bulmuştur. Konuyu daha da dramatik bir havaya sokmak istemiyorum ama, gerçekten üzücü bir durum olduğunu yinelemek istiyor ve bundan sonraki yaşamında kendisine başarı ve mutluluklar diliyorum. Zaman zaman da olsa kendisini bu sütunlarda görmek bizleri mutlu kılacaktır. Sn.Türker’in ayrılmış olması site formatında bir değişiklik yapmayacaktır. Forumumuz, bugüne değin savunduğu ilkeler doğrultusunda etkinliğini sürdürecektir. Bu bağlamda, kendisine kapımızın her zaman açık olduğunu, istediği zaman istediği yetki ve sorumlulukla görev alabileceğini, özel görüşmemizde kendisine ilettiğim gibi bir kez daha vurgulamak istiyorum. Sevgili Türker; yöneticiliğini özleyeceğiz! |
| #5 | |
| Bazen istemesek de bazı zorunluluklar hasıl olur, işte onlardan biri... Ayrılmak zorundaydım ve öyle oldu. Ama bu sizlerden ayrıldığım anlamına elbette gelmiyor. Eskisi kadar vakit ayıramasam da bir üye olarak ara ara siteye gireceğim. Sayın Melnur'a da site politikasını kararlılıkla devam ettirme ve sitemizi daha iyiye götürme azmi konusunda teşekkürü bir borç bilirim. Sitenin yakın zamanda şu an bulunduğu durumdan her anlamda daha iyi olacağına eminim. Güzel günler yakın! Sevgiyle... |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Sayın Türker ! Başarılı çalışmalarınız takdire şayandır.Ülkemiz için gerçekten faydalı bir site yapıp topluma kazandırdınız.Siz ve emeği geçen diğer arkadaşları bir defa daha kutlama gereği duyuyorum. Kişisel nedenlerinizin tarafınızdan en iyi şekilde neticelendirilerek,size ve yakınlarınıza büyük ve kalıcı mutluluklar getirmesini temenni ederim. Saygılarımla. |
| #7 | |
| Teşekkür ederim Sayın Türesin. |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Sevgili Türker, Şimdi masanın öte tarafında yani bizim gibi üyelerle birliktesin. Aramıza hoş geldin. Bugüne kadar kattığın ve katacagına inandığım emeklerin için şimdiden sağol, Armes |
| #9 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| Yazıyaz'ın bugünlere gelmesinde büyük emeği olan Sn.Türker'e üyelik hayatında başarılar dilerim. |
| #10 | |
| Teşekkür ederim arkadaşlar. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|