"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Suriye ordusu teyakkuz halinde imiş/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| Lübnan'da kadın çocuk demeden tüm sivilleri acmasızca katleden İsrail, kara operasyonunu genişletme kararı aldı. Suriye Devlet Başkanı Esad ise orduya 'hazır olun' emrini verdi. (basından) Türkiye'nin uzun yıllardır müttefiki olan (Pkk terörünü barındırmayan) her fırsatta dostluk mesajları veren kardeş ülke Suriye İsraile karşı ordusuna hazır ol emri vermiş.Bakalım ne kadar ciddi..Zaman gösterecek |
|
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| Suriye ordusu ümitsiz bir vakadır.Altı Gün Savaşı'ndan başlayaıp günümüze kadar askeri açıdan Suriye'yi inceleyin.İsrail ordusu karşısında hiç şansları olmadığını göreceksiniz.Bırakın Lübnan'ı kurtarmayı,kendi ülkelerini bile savunamazlar.İslam ülkelerinde,İsrail ile çarpışabilecek bir tane bile Arap ülkesi yoktur(İran Fars ülkesidir). |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| İsrail, abisi olmasa en küçük arap devletini bile yenemez. Ancak durum bu defa farklı. İsraille sıcak temasa giren her ülkenin bir abisi var artık. |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Alıntı:
İşte ben buna kahroluyorum. Hiçte öyle sandığınız gibi ABD desteğindende değil. Bilakis ABD silah sanayisindeki özellikle nükleer ve konvansiyonel silah teknolojisini yahudilere borçludur. Bir atom bombasını geliştirenler bile yahudidir. Amerikanın teknolojik alt yapısı komple yahudi işciliğidir. Adamların kafası çalışıyor diyorum. Sn Hamas beni anlamıyor. Beni düşmanlıkla suçluyor. Ama bu böyle .Ben de mazlum müslüman uluslar için kahroluyorum. Ama çözümün çalışmakta olduğunu biliyorum. Bunlar nasıl böylesine güç oldular .Savaşarak mı hayır.? Bugün 100 milyar dolarlık esans piyasası tamamıyla yahudilerin elindedir. Bugün milyonlarca tonluk tüketimi olan kimi asitlerin tekeli yahudilerdedir. Bugün deterjan sektörünün tartışmasız markaları yahudilerdedir. Adamlar yapıp dünyaya mal satıyorlar. Bizim milletin aklına gelirmiydi suya asit katıp cola diye birşeyi satabilmek. Bizim milletin aklına gelirmiydi, bilgisayar teknolojilerinin bu hale gelebilece- ğini görebilmek BAŞARISIZIZ: DAHASI BAŞARIYI BİLMİYORUz BİLE. Elimize silah alıp gitsek filistinde çeçenistanda savaşsak ne değişecek. Ama müslüman dünyasının geliştireceği bir teknoloji(hayalmi görüyorum) Bütün bu savaşları bitirebilir. Çalışmak diyorum.Çalışmak. Başka türlü türkiyede arada bir bankanın önüne bomba bırakarak .Arada bir polis otosuna ateş ederek ülkede devrim yapacağını sanan örgütler gibi oluyoruz. phidas Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 04-08-06 10:44 . | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|