| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Mezarın İsyanı/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Ustaların şiir, roman gibi edebi eserleri |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Sen de bu zalim dünyaya kandın, tertemiz kalplerden gelen kirli kandın, bu kahpe dünyada ebedi yaşanır mı sandın? Bak mezarın bekliyor yeterince yaşadın… mutluluk mu? Bugüne kadar tatmadım. Mutlu bir gece olsun, bir gece yatmadım. Sanki yaşayıp da mutlu mu olacaksın? Bak mezarın bekliyor yeterince yaşadın… ne olduğunu sandın bir aciz insansın. Bir damla gözyaşı olup gözlerden akamadın. Söyle şu dünyada sanki neye yaradın. Bak mezarın bekliyor yeterince yaşadın… bugün öldün diyelim, olacak mı acıyanın? Hep gözyaşı döküp de ağlayıp, sızlayanın? Ölün de çekilmez senin, çekilmezdi yaşantın. Bak mezarın bekliyor yeter artık yaşadın… Burak Akeller |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: İzmir
| Sayın Bozkurt lütfen yazı karakter büyüklüğünü göz yormayacak derecede ve de küçük harflerle yazar mısınız bundan sonra. Ben şimdilik gerekli düzeltmeyi yaptım ama sizlerden de dikkat ve özen bekliyorum Teşekkürler... __________________
Kimse nüansların önemini anlamıyor hala! Nüans beni ben yapandır, Aynı zamanda katilim olacak bıçaktır... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|