| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Biz bir aileyiz/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Biz bir aileyiz Görüşlerimiz farklı olabilir.Birbirimize kızabiliriz.birbirimizi sevebiliriz amane olursa olsun birbirimizi aramaya başladık değilmi ![]() Forumu forumu yapanda bu özellik olsa gerek.hadi Bileğinize kuvvet arkadaşlar,ne kadar birbirimizden hoşlanır ve ne kadar birbirimizi kızdırırsak gerçeklere o kadar daha çok yakınlaşacağız. Saygılarımla!! ![]() |
| #2 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Sn.mahir; Söylediklerinize katılıyorum ama, yine de birbirimizi kızdırmamakta yarar var. |
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
![]() Bence biraz daha dikkatli olmakta yarar var.. Dünyanin her yerinden, farkli farkli insanlarin bir araya gelip bir forumda anlasmasi ve uzlasmasinin güclügünü de biliyorsak, ne kadar özen göstermemiz gerektigi de ortaya cikar ![]() __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal | |
| #4 | ||
| Alıntı:
Genellikle konuşmayan, hep "kafa sallayan", okumayan, öğrenme çabası göstermeyen, alıştığı için alıştığı veya alıştırıldığı şeklinde yaşamaya çalışan bir birey, birdenbire, sanal bir ortamın kendine "kazandırdığı" güçten ilham da alarak ağzına gelen herşeyi, dudaklarının arasından fırladığı gibi söylememeli... İş biraz daha özen göstermekte düğümüleniyor sanıyorum. melnur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 06-08-06 13:08 . | |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| GENS UNA SUMUS Latince biz bir aileyiz anlamında ... Satranç dünyasının resmi sloganıdır. |
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Alıntı:
Ben hep burdayım, kovulana, benden sıkılınılıncaya kadar. Ki o zamanda izlerimi silmek, gidenlerin silinmediği gibi biraz zor ve zahmetli olacaktır. Saygılar. __________________
Bir sır daha var, çözdüklerimizden başka! Bir ışık daha var, ışıklardan başka. Hiç bir yaptığınla yetinme, geç öteye: Bir şey daha var bütün yapıtlardan başka. | |
| #7 | ||
| Alıntı:
Bizleri birbirimize ve yazıyaz'a bağlayacak temel ne kadar sağlamsa ancak o zaman "aile" olabilmenin gereklerini yerine getirdik diyebiliriz. Sn.Mahir'e bu konuyu açtığı için teşekkür ediyorum. Sitenin sahiplenilmesi, seviyesinin yükseltilmesi, bilgi içerikli olmasına özen gösterilmesi,konuların "yaşasın" ya da "kahrolsun" söyleminin dışında ele alınması...ve benzer pek çok ilke, tarafımızdan benimsendikçe gerçekten bir aile olma yolunda ilerliyoruz demektir. Gerçekten bir aile olabilme dileklerimle... | |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006 Ülke / Şehir: Vatansız yerden
| Bu aile'nin üyesi olmaktan mutluluk duyduğumu belirtmem gerek..Kimi zaman kızsam da kızdırılsam da hiçbir zaman çekip gitmeyi düşünmedim.. Tabi ki herkes geldiği gibi gidebilir ama bence gitmek veya küsmek yapılması gerekilen değildir.. Aile tanımına katıldığımı belirtir ve tüm herkese başarılar dilerim.. __________________
Kendi ülkesinde bir mülteci.... |
| #9 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Sep 2006
| Bende ailenin yaramaz ve arı kovanına çomak sokan haşarı ortanca oğluyum. |
| #10 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| O kadar işimin arasında mutlaka zaman yaratıp yazıyaza takılıyorum. Bağımlılık mı yapıyor ne? Aile demişken... Aileden aileye fark var tabi. Mutlu bir aile olmak dileğiyle. Herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum ![]() |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|