"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İZMİR
| Herbalife ne kadar gerekli? zayıflama konularıyla ilgilenmiyorsanız belkide bu ismi hiç duymadınız ama bu önemli değil siz duysanızda duymasanızda bu isim türkiyede bir ağ haline gelmekte ve daha da büyümekte amerika imzalı bu isimde yemek yiyerek zayıflanbileceği bitkisel olarak tabir ettikleri tabletlerin yağ oranını düşürdüğü kloestrolu azalttığı vs. bir sürü faydaları olduğu bu isme katılan insanlar tarafından her yerde anlatılıyor.tabi kendilerine halka yapmak için de işin maddi yönüde sıkça vurgulanıyor.peki bu tabletler insan sağlığını ne derece etkiliyor.net ortamında biraz araştırıldığında destek ve köstek olan bir sürü yazı var ve hepside kafa karıştırıcı.bu yüzden hangisin haklı olduğu tartışılır.gündemi meşgul etmesede güden güne yayılan bu şirket için daha açıklayıcı bilgi veren yazılar istiyorum.ilgili ve bilgili kişiler siz ne düşünüyorsunuz? |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| bir herbalife kullanıcısı ve süpervizor olarak bana kattığı çok şey zayıflamanın ve para kazndırmanın yanı sıra insana moral ve yeni bir çevrede veriyor ve sizi eğlendiriyor.herbalife bu yüzden gerekli çünkü bende çok şey değiştirdi... __________________
SaY kİ yOkSuN vArMıŞsıN giBi mUtLu oL... |
| #3 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Peki zayıf olanlar nasıl kilo alabiliyor bununla? |
| #4 | |
| nasıl yardımcı olabildim mi? bizim yaptığımızın tam tersini yapıyor. eğer kilo almak istiyorsa öğününü yeyip ardından herbalife seçeneklerinden birini tüketiyor. böylece herbalife herkese istediği şeyi sunuyor. __________________
| #5 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Benim 5 kilo kadar almam gerekiyor da.Çok zayıfladığımı hissediyorum.Sağol yardımcı oldun. saygılar.. |
| #6 | |
| sn. noname rica ederim. daha fazla yardımcı olmak isterdim. __________________
| #7 | |
| sn pernetya herbalife kullanıcısı ve süpervizor olarak ne kadar nesnel açıklamalarda bulunabilirsiniz ki? bu işten iyi para kazanan biri tabi ki keyif alıyorum eğlenceli gibi yorumlar yapar. kimse ekmek veren eli ısırmaz. başka ilgilenen arkadaş yok sanırım zaten yine de teşekürler |
| #8 | |
| sn arpaz sorduğunuz üzerine herbalife hayatımdaki yerini sile paylaşmaya çalıştım ben herbalife kullanmaktan keyif alıyorum tavsiye ederim __________________
| #9 | |
| sn pernetya keyif alıyorsunuz tamam ama içeriğini biliyor musunuz. ben bunu da öğrenmek istiyorum çelişkili şeyler yazılıyor hep yazma amacım buydu. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|