"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| AntiC'den Şiirler / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Şiir denemeleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Ellerimi sürsem yüzüne Gözlerimi koysam gözlerine Yüreğimdeki şarkıları dinletsem sana Anlarmısın nasıl sevdiğimi Aşsam peşinden çölleri Yürüsem soğukta geceleri Yürüdüğün yol olsam ayaklarına Bir sefer gelirmiyim aklına Sevmek dedinmi herkes bilir Seni nasıl sevdiğimi bir ben bilir Bekliyorum, bıkmadan bekleyeceğim Doğum günümdür o gün Çıkıpta geleceğin antiC __________________
Yeter kaçtığın, çık artık karşıma. Kavga edelim, dövüşelim. Ya yen beni, ya da teslim ol. antiC Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 05-07-06 20:01 . |
|
| #2 | |
| Çok sevdim ben bu şehri içinde herşey vardı sabahları uyandığımda yolları sana uzanırdı Hiç sevmedim ben bu şehri içinden seni aldıklarında sabahlarım yoktu artık karanlıklar kaldı bana Çok sevdim ben bu şehri içinde sen varken ne kadarda mutluydum ikimizin hayaliyle yaşarken Hiç sevmedim ben bu şehri içinde sen yokken ben aslında şehri değil seni sevdim hep sen diye şehri düşlerken antiC __________________
Yeter kaçtığın, çık artık karşıma. Kavga edelim, dövüşelim. Ya yen beni, ya da teslim ol. |
|
| #3 | |
| Bir şey taşıyorum içimde senden bana kalan bir acı, bir çukur, bir yara, sol yanım ağrıdığında anlıyorum ki sen biraz daha büyütüyorsun o çukuru her gün aklıma gelipte bir şey daha alıyorsun sol yanımdan ve büyütüyorsun çukuru kabuk bile bağlatmıyorsun yarama biliyorsun kabuk bağlarsa yaram iyileşecek seni unutacağım sen bunu istemiyorsun gibi her gün uğraşıyorsun o kabukla gel ilacım ol diyorum olmuyorsun, olmak istemiyorsun bir gün çukur yeterince büyürse ve ben o çukurdan kendimi aşağıya bırakırsam işte o zaman senin göremediğin güzellikleri senin sevemediğin masumiyeti senin ilgilenmediğin duyguları hepsini orda bulacağım ve izin vermeyeceğim sana her gün gelip o güzellikleri benden almana izin vermeyeceğim çünki oraya gelemeyeceksin bilirim ki sen benim arkamdan Ölüme gelemezsin. antiC __________________
Yeter kaçtığın, çık artık karşıma. Kavga edelim, dövüşelim. Ya yen beni, ya da teslim ol. |
|
| #4 | |
| Zamanında hepimiz ilkokul, ortaokul, lise öğrencisi olduk. belki olmayanlar vardır bilemiyorum. Belki de hala o yolda ilerleyenler. Dikkat çekmek istediğim konu, edebiyat veya türkçee dersinde okutulan kitapların içerisindeki şiirler. Hep aynı şiirler oluyor genelde. Burada okuduğum şiirlerin hepsi (benim yazdıklarım hariç) kitaplara girebilecek kadar güzeller. İyiki böyle bir foruma üye olmuşum. Hepinizin ellerine yüreklerine sağlık. Ayrıca bir isteğim olacak forum içerisinde bir şiir yarışması düzenlenmesi gibi bir fikir aklıma geldi. Daha önceden düşünüldü ise kusura bakmayın. Sizlerin bu konudaki fikirlerinizi almak isterim. Teşekkürler. __________________
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| Sayın antiC, Şiir yarışması fikrini ben de beğendim. Bu konuyla ilgilenecğim en kısa zamanda. |
|
| #6 | |
| Gittiğin gün vardı karanlık mı karanlık Bir daha hiç güneş doğmadı buralara gülüm Görmüyorsun Zaman geçmez oldu yokluğunda Yanında su gibi biten günler varken Bilmiyorsun Sen beni nasıl bıraktın burada Ben hala öyleyim aynı karanlıkta Yıllar geçmiş olsa da Daha dün gittin benden sanki Valizini toplayışını hatırlıyorum gülüm En sevdiğim tişörtünü en üste koyduğunu Valizini topladın ama giderken almayı unuttun Gerçi alamazdın yanına beni alman gerekirdi Çünkü valiz kalbim di Kulpu ellerim, tekerlekleri ayaklarım Nasıl tutardın ellerimi Nasıl sürüklerdin tekerlekleri yerde Ama sen hiç merak etme gülüm Hiç açmadım valizini Kimseler bilmedi içindekileri Bir gün olur da gelirsin diye Saklıyorum onu içimde. antiC __________________
|
| #7 | |
| akşam uyurken camımı açık bırakmıştım kimbilir bir buse gönderirdin esen rüzgarla bana benim gönderdiğim buse geri döndüğünde anladım artık acık kalmasına gerek yokmuş camların nede olsa bana göndermeyecekmişsin o tatlı, sıcacık, içten öpüşlerini benimkileride istememişsin bundan sonra nede olsa başka bir gönderenin varmış Hergün seni düşünmekten yoruldum inan çok yoruldum gecenin sessiz karanlıklarındaki uykusuzluklar sabahların kabusları hepsi bana destek olmaya devam ediyor sanki, sanki hadi ne bekliyorsun der gibiler anlamsız bekleyişlerimi görüp bitsin artık diyorlar senin onun için anlamın anlamsızlıkların en büyüğü diyorlar hadi bitir şu işi bak aşağıdaki çılgın dalğalara kucaklarını açmışlar seni bekliyorlar deliler gibi seni öyle bir kucaklayacaklar ki seni ilacın olacaklar bu ümitsiz aşka unutturacaklar beş dakikada buseleri de, karanlıkları da, kabusları da. antiC __________________
|
| #8 | |
| İçimdeki şeytanı kovamıyorum bir türlü Çünkü seni taşıyor yanında bana Hayalimdeki melekleri istemiyorum hiç Çünkü sen yoksun onların yanında Günahlarımda arıyorum seni durmadan Sevaplarınla çıkıyorsun karşıma Bir gün bana sen sorulduğunda Göz yaşlarımı tutamıyorum kimsenin yanında Hep sen oldun hayatımda Kimseyi istemedim, isteyemedim Neden seni bana çok gördüler Sebebini anlamadım, bilemedim antiC __________________
|
| #9 | |
| Aşkımızdan bir iz kaldıysa dünyada Yıllar sonra hatırlanacaksa sevgimiz okutulacaksa şiirlerimiz söylenecekse isimlerimiz hatırlatacaksa her şey beni sana sen unuttum desen de yalan Beraber ezdiysek ıslak kaldırımları yazdıysak adımızı parklardaki ağaçlara geceleri birlikte ağladıysak ve uyuduysak sarılıp sabahlara kadar sen unuttum desen de yalan Kitaplarda şiirlerimizi okuyacaksan radyolarda şarkılarımızı dinleyeceksen ağaçlar yerlerinde duracaklarsa hala ağlayacaksan geceleri yastıklara sarılıp tutunacak bir dal aradığında geleceksem aklına unuttum deme bana YALAN __________________
|
| #10 | |
| Geldin Bir sabahtı bana çıkıp geldin Öyle beğendim öyle sevdim ki Seni yaşadım ben hayat diye Seni çektim içime her seferinde nefes diye Sakladım seni kalbimin en kuytu yerine Kimse bilmesin kimse görmesin diye Sevdin Biliyorum sende sevdin beni Kimsenin beni sevmediği kadar çok Ana kucağı diye kollarını Baba ocağı diye senin yanını seçtim ben Artık Kalbimi açıp içine bakamıyorum Biliyorum içerdesin Korkuyorum kapısını aralamaya Ya açınca gidersen beni bırakıp uzaklara Gittin! Gözümün önündeki sis perdesini aralayamıyorum Korkuyorum seni bir başkası ile görmekten. Böyle kalsın varsın sisli olsun bu hayat Varsın göremeyeyim ilerisini Zaten sen varken yanımda Ne ilerisi ilgilendirir beni ne gerisi Ya seversen başka birini Ya yitirirsem sendeki değerimi Nasıl yaşarım ben bu dünyada Sevdiğim bile çok görüldüyse bana Öldüm! Artık başkasına atıyorsa kalbin Başka birini arıyorsa gözlerin Benim yerime başka birini övüyorsa sözlerin Benimde bunlar olur son sözlerim Bundan gayri yaşayamam ben. __________________
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|