"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Bir Harabeden Arda Kalanlar - Artena'dan Dökülenler / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Şiir denemeleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| aman. __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. küçükkarabalık Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 28-05-07 22:15 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Teşekkürler güzel şiir sn.artena. paylaştığınız için |
|
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Alıntı:
İnanılmaz hoşuma gitti. Tekrar teşekkürler. | |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: İzmir
| İkiside muhteşem şiirler Sn. artena, zaten ne varsa harabelerde vardır... (Halim Bahadır okuyor musunuz Sn artena?) __________________
Kimse nüansların önemini anlamıyor hala! Nüans beni ben yapandır, Aynı zamanda katilim olacak bıçaktır... |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| Sessizlik olmasın sn. artena benimde yıllardır boğazımda düğümlenen bu çığlık...Ne zaman bağırmaya çalışsam susturuyorlar.Çığlığınıza eşlik edebilir miyim? __________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
|
| #6 | |
| Biliyorum durmak kimin umrunda zaten ![]() __________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Alıntı:
Okurken, yine senden bir haber alıp da koşup yanına yerleşmemiz gerekiyormuş gibi bir his uyandırıyorsun. En azından bende. Yalnız bırakmak istemiyoruz seni iyi günde, kötü günde. Soğuk gecede üşüyorsan üşümeliyiz seninle. Karanlığını paylaşmalıyız. Korkmaktan öte mutlu hikâyeler anlatıp şarkılar söylemek gerek elektrikler kesildiğinde, ya da korkup iyice sokulmak birbirimize. Yokluklara, gidişlere, bakılıp da kederlenenleri duvar köşelerinden çekip mutlu etmeye çalışmak gerek. Ama sanırım bu zor görünüyor şimdi. Gücümüz yeter mi ! Yetmezse seninle beraber gözlerimizi kaparız biz de elektrikler gelinceye kadar. Belki beklerken senin için koruyucu ağıtlar yakar dururuz biz de. : “Bekliyoruz gözlerimiz kapalı, güneşten daha heybetli aydınlıklarla doğdunuz mu, doğmadınız mı bilmiyoruz açmadığımız için gözlerimizi. Nereye gittiniz, neden gittiniz tek söz etmeden bilmiyoruz. Bu bilinmezlikle üzüntülü bekliyoruz hep birlikte. Hangi geceleri aydınlatıyorsunuz şu an bilemeyiz, istediğiniz geceyi aydınlatabilirsiniz ama biz zavallı kulları bilgilendirip rahata erdirirseniz seviniriz…” Şiirlerin boyunca hep bekleyip duruyoruz seninle. Çünkü biz de bekleyenlerdeniz! Sence bir işe yarar mı böyle gözü kapalı bekleyişimiz? Sesimize ses gelir mi? Üzüntü verici kayıp değil yani, kazançtır belki bir bakıma… __________________
"Dürüst insanların ceza görmeden ülkelerine hizmet edebilecekleri zaman henüz gelmedi" Isidore de ROBESPİERRE (1794'ten beri) mayıs Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 02-09-07 19:06 . | |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| sn artena size ait çok daha iyi yazılar okudum... daha iyilerini yapmıştınız neden bu kadar la yetindiniz anlamakta zorluk çektim...bunu düşünürmüsünüz? __________________
Sığındıkça yalnızlaşır insan. |
|
| #9 | |
| Sn. artena büyümek iyi birşey midir?Bende bu aralar uzun uzun düşünüyorum üstünde.Bana korkularımı hatırlattığınız için teşekkürler. __________________
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Ayrılık değil bizimkisi belki aykırılık ama biliriz ki yokluklardan yaratılır her varlık... Sevgili artena yazılarını göremediğim için üzgünüm.Nerdesiniz . Kendimi yalnız ve terkedilmiş hissediyorum. __________________
Sığındıkça yalnızlaşır insan. pulsar Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 25-01-07 15:42 . |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|