"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: İzmir
| http://www.momchill.com/crimson_room.swf İlginç bir oyun. Linke tıkladıktan sonra yönergeleri takip edip, şifreye ulaşmaya çalışıyorsunuz. Şifreyi bulmadan odadan çıkamıyorsunuz. Uğraşmak isteyenler için zevkli olabilir... İpucu: Bulmanız gerekenler. 2 adet yüzük, 3 adet anahtar, 1 adet kağıt, 1 adet pil, 1 adet kablo, 1 adet metal silindir, 1 adet kaset, 1 adet boş cd kutusu ve sizi şifreye götürecek olan kırmızı kutu. Her parçayı kullanarak bir sonrakine ulaşıyorsunuz... __________________
Kimse nüansların önemini anlamıyor hala! Nüans beni ben yapandır, Aynı zamanda katilim olacak bıçaktır... |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Hareket Halinde
| Pili nerden bulacağız? __________________
He He |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: İzmir
| Pil yatağın sol kenarı ile duvar arasında... (Yatakta yatıyormuş gibi düşünün, sol ayağınızın yanındaki duvar kenarı ile yatak arasında) __________________
Kimse nüansların önemini anlamıyor hala! Nüans beni ben yapandır, Aynı zamanda katilim olacak bıçaktır... |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| 2 ci yuzuğu nerde bulacağız __________________
SaY kİ yOkSuN vArMıŞsıN giBi mUtLu oL... |
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| ben herseyi buldum kırmızı kutuyuda calısdırdım oynayan bı adam cıkdı sonunda yıldız gıbı bısı gosterdı ee sonra... |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| o adamı bende dans ettırıyorum ama yuzuğu bulamadığımdan kapıyı açtıramıyorum __________________
SaY kİ yOkSuN vArMıŞsıN giBi mUtLu oL... |
| #7 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| yuzuk olmadan adam nasıl dans edecekki yuzuk olmadan kırmızı kutu acılmıor sanırım anahtarın 3 uncu anahtar cd playerın içinde yuzuklerın biri kasenin içinde ikincisi ise açıkken perdenin üstünedi duvara tıkla oralarda biyerde aşşaği düşüyor. |
| #8 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Tüm herşeyi buldum kapı açılmadı.Kırmızı kutuyu da çalıştırdım,olmadı.Cd player-dan anahtarda aldım,olmadı.İp ucunda ki tüm ekipmanlara da ulaştım,nafile!!Şu verilen "url"de bir iş var,ondan şüphe ediyorum adres çubuğuna yazdım(denemeyin oyundan çıkıyor,tabi yeni bir sayfada yazarsanız sorun olmayabilir!)Monitor bozuktur,dedim, bir iki yumruk attım,(oysa işin şiddetle çözülmeyeceğini daha çocukken ezber etmiştim) olmadı!İşin içinde iş var. EoS Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 02-09-06 23:55 . |
| #9 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Çıktım ben Sn Ali onurun katkısıyla ve biraz da netten yardım aldım sanırım urlde sorun yanlış yere yonleniyor istenilen şifre url gizli olması gerekiyor ama çıkan adres farklı |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005 Ülke / Şehir: Eskişehir
| oyunun sahibi Toshamitsu Takagi arkadaşlar kendi sitesinde bu odaya benzer 4 tane daha oda var. 3 saate yakın uğraşmıştım Blue chamber adlı odayla he değdimi ayrı mesele ama ne bileyim insanın kendini daha zeki hissetmesine neden oluyor tam linki http://www.fasco-csc.com/index_e.php kolay gelsin... __________________
Avrupalılar ilk sömürgecilik için geldiğinde onların kitapları(incil) bizimse topraklarımız vardı fakat şimdi onların daha fazla toprakları ve bizim sadece kitabımız var!!! AFRİKA HALKI |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|