| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Hz. Sevde: 53 yaşında, dul Hz. Hafsa: Dul, Huzeyfe kızı Zeynep: 60 yaşında dul, Ümmü Habibe: 55 yaşında dul, Cüveyriye, Safiye: Esir Meymune: 2 çocuklu dul, Mısırlı Mariye: Cariye devamı .. BURDA phidas Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 10-08-06 12:04 . |
|
|
| #2 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Öncelikle bu insanların bir kimlikleri var, Peygamber'in hanımı olmaktan fazla.. Bir sorum da şöyle olacak, Muhammed Peygamber'in bu kadar eşi var da, eşlerinin başka eşleri yok mu? Niye? __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #3 | ||
| Alıntı:
şimdi böyle gereksiz kimlik muhabbetleri yapmanın alemi yok. İkinci husus. Çokda saçma bulduğum bir durum. Onların niye eşi yok. Dünyaya çok yanlış bakıyorsunuz. Söyleyin baklaım bir erkek olarak ard arda yüz kadınla yarmak ne keyifli dimi. Her gün biriyle O zaman kadınlara da söyleyelim onlarda bu keyiften mahrum kalmasınlar dimi? niye evriminizin gözündenmi kaçtı kadınlarda ard arda erkeklerle yatmak onların hoşuna gitmiyor. Gerçekçi olalım lütfen Burda insan insaflı bir değerlendirme yapar. istese istediği kızları alabilen biri kalkıpta 60 yaşlarında dulları niye alsın. Ondan sonrada cinselliğinden dem vurun Çok ayıp çok. Bilimsellikten de öte. İftirada ısrar tek yanlı bakış adaletsizlik dahada neler neler... phidas Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 08-08-06 22:04 . | |
|
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
Bir kadın 3 kişi ile evli siz bu işin içinden çıkın bakalım. Kendinizi bu durumda bir düşünün bakalım. Basit olarak bir çocuk kime ait nasıl bulunacak, diyebilirsiniz ki DNA testi, aile içi buna ne gerek var. Burada evcilik mi oynuyoruz. Yoksa bilimsel denemeler de bulunuyoruz. Saygılarımla... | |
| #5 | ||
| Evet, olayı sadece "üreme" üzerinden ele aldığınıza göre sizin kadınlara bakış açınızı anladık.. Çoğalmayı sağlayacak döl yatakları.. Bu görüşe sahip biriyle münakaşaya girme ihtiyacı hissetmiyorum. Alıntı:
Kadın erkek ilişkisi, sevişmekten ötedir. Kaldı ki sevişmek de seksten ötedir. Seks de bir çoğalmaiç güdüsünden ötedir. Bazı kadın vardır, tek erkekle ömür boyu yaşar, bazı kadın vardır birsürü erkekle aynı anda yaşar, bir kadın vardır farklı erkeklerle farklı zamanlarda yaşar. Bu bir tercih meselesidir. Ama sınıflı toplumda bu sömürüye dönüşmüştür. Statüleri kullanarak, erkeğin kadına üstünlüğü gibi! Muhammed Peygamber de sınıflı toplumda statüsünü kullanarak benzer bir şey yapmıştır.. __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. | |
| #6 | ||
| Alıntı:
psikolog arkadaşların ona taktığı ismi alıp burda ailenin kökeni kitabınızla yüzünüze vururumda ... inmeyeceğim işte.. adını koyun. Açıkça sapıklık diyemiyorsunuz dimi. Aynı sapık sallamanıza göre 9 yaşındaki ile evlenebiliyor ama... sorun bakalım o psikologa buna ne diyecek. Evliliğe sex olarak bakan işte sizsiniz... | |
|
|
| #7 | |
| Ben daha önce de söyledim bu forumda "Ayşe Olayı" başlığına bakarsanız görürsünüz, benim açımdan kim yaparsa yapsın 6 yaşındaki kadınla evlenmek sapıklık 9 yaşındaki kadınla gerdeğe girmek tecavüzdür.. Açıkça söyleyip söylemediğimi görmek istiyorsanız aratabilir, yazdıklarımı bulabilir, ve şimdi sizin söyleceklerinize verdiğim cevapları da bulabilirsiniz! Sevgiler! __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #8 | ||
| Alıntı:
yazıyı ise hiç okumamışsınız. Hz. Aişenin daha önce nişanlandığını da görmeyiverin. Sonrada atın tutun 6 yaşında evlendi 9 yaşında gerdeğe girdi 1.5 milyarda peşinden gidiyor. İşte komünist inanç bu olsa gerek... | |
|
|
| #9 | |
| Kendim adıma Aişe vakası hakkında yeterli araştırmayı yaptığımı düşünüyorum, bu konuda yeterli bilgi sahibi olduğumdan doğru düşünceye de sahip olduğu inancındayım. Neyse, bu forumda defalarca tartışılan şeyleri yenileme gereği duymuyorum, gerçekten ilgi duyan kolayca bunlara ulaşabilir.. Ayşe ve ya Aişe vakası diye arataraktan, kolay gelsin! __________________
| #10 | |
| Biz zavallılar inanmaya devam edelim 6 yaşında biriyle evlenen birine... |
|
|
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|