| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Kaynak:www.radikal.com.tr Tesadüfen izlediği bir düğün CD'sinde üç yıl önce kendisini öldürmeye çalışan zanlıyı teşhis eden bir kişi, zanlıyı izini sürerek yakalattı. Ancak bu sevinci acıya döndü, çünkü azmettiren kişi oğlu çıktı. Gaziantep'te yaşayan Müslüm K., üç yıl önce silahlı saldırıya uğradı. Olayın zanlıları ise yakalanamadı. Müslüm K., kısa bir süre önce bir tanıdığının düğün görüntülerini izlerken, kendisini vuran kişiyi gördü. Hemen araştırmalara başlayan Müslüm K., Erol Ş. adlı bu kişinin pazarlamacı olduğunu öğrendi. Müslüm K., müşteri gibi davranarak, zanlıdan 200 kilo karpuz aldı ve bu sırada kendisini vuranın Erol Ş. olduğundan emin olunca, jandarmaya başvurdu. Jandarma, Erol Ş.'yi gözaltına aldı ve ilginç bir gerçeği ortaya çıkardı: Müslüm K., miras için oğlu tarafından öldürülmeye çalışılmıştı. Erol Ş.'nin ardından Müslüm K.'nin oğlu R.K. ve İ.Ö. de yakalandı ve mahkemede tutuklandı. Bu kadarıda olmaz.Fıkra gibi yaşamdan dakikalar.Sonunda büyük hüsran. EoS Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 10-08-06 03:16 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| İnsanların kanaatsızlığı aç gözlülüğü ,para sevdası maneviyat eksikliği böyle olaylara yol açıyor . Çok kötü. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Haberi dün ben de okudun.O baba için ne acı bir durum.Para hırsı artık insanların gözünü, gönlünü kör etmiş.Yazık... |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Kendi kanından olan bir insan bile bunu yapabiliyor, gerçekten korkunç birşey. Gerçi artık insanlarda ne merhamet, ne insaniyet, ne korku kaldı. Daha önce duymadığımız, aklımıza gelmeyen olayları duyuyoruz, izliyoruz. Para için kimse kimsenin gözünün yaşına bakmıyor. Ne kadar kötü... __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... |
| #5 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Aug 2006
| Resmen mide bulandırıcı..ama bir de şu şekilde düşünmek lazım kimbilir o baba çocuguna yeterince sevgi şefkat verdimi?Kimbilir belki de maddi olarak da yeterince yardım etmemiştir çocuk neden durup dururken böyle birşeye kalkışsınki |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Sn MİNeRvA sebep miras paylaşımıymış zaten |
| #7 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Aug 2006
| genelde sevgisiz aile ortamında yetişen çocuklar bu tür davranışlarda bulunabiliyorlar o yüzden |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006 Ülke / Şehir: Vatansız yerden
| Haberi ilk okuduğumda doğrusu adamcağız için çok üzüldüm..İnsan uğruna çalışıp daha iyi yarınlar kurmak istediği evladı tarafından bu ihaneti yaşamamalı.. Hani tüm acılar unutulur ama evlat acısı unutulmaz derler..Pekiyi bu baba evladı'nın ihanetini unutabilir mi... Bence unutacaktır çünkü insan için en değerli varlık çocuklarıdır..Adamcağız evladını affedecektir ama o evlad vicdanı ile hesaplaştığında kendini affedebilecek mi? Doğrusu içim kan ağlayarak yazıyorum..Birgün baba olduğumda böyle birşey ile karşılaşmayı asla istemem..Boşuna dememiş büyüklerimiz ''evladın bile hayırlısı olsun'' diye.. Yazık çok yazık... __________________
Merhaba dostlar... |
| #9 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| hem komik hem de acı bişey |
| #10 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| bazen para mal mulk ugruna bole kişiliksizler çıkabiliyor __________________
Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye’nin bağımsızlığına armğan etmekten onur duyuyorum. Bu bağımsızlık düşüncesini mezara kadar götüreceğiz. DENİZ GEZMİŞ |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|