"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Filistin için 1 dakika karanlık/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Hepimiz Filistinliyiz Platformu, Filistin'deki savaşın durdurulması için "bir dakika karanlık" eylemini yeniden canlandırıyor. İsrail'e karşı basın açıklamaları ve yürüyüşlerle tepki gösteren sivil toplum örgütleri, yeni bir protestoya hazırlanıyor. Hepimiz Filistinliyiz Platformu çatısı altında toplanan sendikalar, dernekler ve vakıflar "Barışın Sesini Yükseltmek İçin Bir Dakika Karanlık" sloganı ile bir kampanya başlattı. Bursalılara çağrı yapan platform, yarından itibaren her gün saat 21:00'de ışıkların 1 dakika kapalı tutulmasını istedi. Kampanya yarın saat 17:00'de yapılacak bir basın açıklaması ve 18:00'de İhsaniye Meydanı'nda düzenlenecek bir konser ile başlatılacak. Kaynak: BursaHaber Gazetesi, 10 Ağustos 2006 Ben, katılıyorum... |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Lokal yapılmış. 1996 daki gibi toplum geneline yayılsa daha mantıklı olur. Öyle bir durumda bende katılmak isterim. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|