"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Bugün Cüneyd Zapsu'yu dinledim benim fındık köylüm diyordu. / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Sayın Cüneyd Zapsu nasıl bir adam çözebilmiş değilim. Cumhuriyet tarihinde böyle acayip bir başbakan danışmanı daha görüldümü onu da bilmiyorum. Biraz araştırma sonucu kendisinin bir fındık ihracatçısı olduğunu öğrendim. Acaba bütün çabası, fındığın yağını, kaymağını kendi küpüne doldurmakmıdır. Bugün bir programda kendisini seyrettikten sonra amacının bu olduğuna karar verdim. Acayip acayip tabirler kelime oyunları, yok arz-talep, yok piyasa. Talep belli arz fazla diyor. Arzı, ne yapsakta şöyle pazarlasak gibi sözler etmiyorda, elimizde kalır demekle yetiniyor. Bu kadar büyük fındık üretimi sahibi bir ülke olarak nasıl fiyatlarda bizim sözümüz geçmiyor, ne basiretsizlik. Acaba elimizde satılmadan kalan fındık kendisi gibilere mi aktarılacak. Saygılarımla... __________________
“Ya öğrenen ol, ya öğreten ol, ya da dinleyen ol: Sakın dördüncüsü olma, helak olursun!” Hz.MUHAMMED(SAV) cevyil Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 10-08-06 20:47 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| zaten o yüzden fisko birliği ortadan kaldırmak istiyorlar. bu gün başbakan bakanlar kurulunda fisko birliği devreden çıkararak.toprak mahsulleri tarafından fındık alımlarına başlanacakmış. TMO alır aldığının altınada nice Cüneytlere yedirir.babalarının çiftliği nasıl olsa.vatandaşına bu kadar düşmanlık ?? |
|
| #3 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Jun 2006
| beni en çok cüneyt zapsu'nun gülmesi etkiledi. o kadar nasıl desem "zevzek zevzek"gülüyordu ki bir ara kendisinin farklı bir ülkede yaşadığını sandım. ayrıca dikkat edilmiştir, cüneyt zapsu ne zaman sıkışsa, reklam verildi yada sunucu konu değiştirdi. |
|
| #4 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Jun 2006
| bu arada cüneyt zapsu; kendisinin sadece 52 kez amerikan büyükelçileri, 48 kez de ingiltere büyükelçisi ile görüştüğünü söyledi. siz ne yorum yaparsınız?? |
|
| #5 | |||
Admin ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| Alıntı:
Alıntı:
Fındık meselesine gelince yine yüklenmeyin zat-ı muhtereme,hisselerini kardeşine devretmiş,ne çıkarı olacak bu işten canım... __________________
çevrimdışı, serviş dışı , kullanım dışı.. (hiç) yok | ||
|
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Aug 2006
| Cüneyt Zapsu abd şeytanının uşağıdır Tayyip beyefendi Cüneyt zapsuyu o yüzden başından atamıyor . Atsa başına neler geleceklerini biliyor Tayyip Efendi. |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Cüneyd Zapsu'yu oradan kimse alamaz zor. Şu "gölge dış işleri bakanı" tabiri gerçekten de iyi bir ifade oldu onun için. Zapsu'nun fındık ve Vodafone olayları zaten ortada. Biliyorsunuz, Vodafone Yunanistan'da devlet ve ordu yetkililerinin telefonlarını dinleyip casusluk yaptığı için orada infial çıkmıştı. Bu adamlar şimdi Türkiye'ye yöneldiler, Zapsu'nun aracılığı ve ayarlamasıyla Telsim'i ele geçirdiler. Bu ne demek biliyor musunuz? Telefonunuz kapalıyken bile sizi dinleyebilecek bir teknoloji mevcut. Kaç tane baz istasyonu var Telsim'in? Başbakan, Dışişleri bakanı, içişleri bakanı hiç mi bilmiyorlar dönen dolapları? Adamımız hem ülkenin altını oyuyor, hem cebini dolduruyor, hem de başbakan gibi protokolde muazzam bir üstünlüğe sahip. Başbakan yokken onca görüşme yapıyor, ülkemin gazetecilerine de sırıtarak ukala ukala cevaplar veriyor. Ve kimsenin sesi çıkmıyor!! __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
dünyanın en liberal ülkelerinde İngiltere,amerika(Aynı Zamanda Emperyalist) da dahi haberleşmenin büyük hissesi devlet tekelinde ve bu kurumu tamama men özelleştirmeyi düşünmemişlerdir.Bizde ilk satılanlardan birisi değilmi ? yazdıklarına bir parantez açayım dedim Saygılarımla | |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Sayın mahir2005 doğru söylüyorsunuz. Geçenlerde telekom yönetim kurulununu internetten araştırıyordum. Moralim bozuldu. __________________
“Ya öğrenen ol, ya öğreten ol, ya da dinleyen ol: Sakın dördüncüsü olma, helak olursun!” Hz.MUHAMMED(SAV) |
|
| #10 | |
| Bir Ülke tarım ülkesi dyeceksiniz.tarım arazilerini yok etçeksiniz.tarım ürünlerine kısıtlamalar ve kotalar getireceksiniz.Şu veye bu tarım ürününde fazlalar var deyip alımdan kaçınacaksınız.Ondan sonra saydığınız ürünleri ihraç edeceksiniz Ülkeye yabancı yatırımcı çekmek için her türlü tavizleri verip.Kendi yatırımcı nız ise yurt dışına kaçıcak???Nasıl zihniyet bu ya bu nu mahallenin itlerine anlatsanız o mahalleye bir daha uğramazlar.Bu kadar çelişki bir başka ülkeye kesinlikle nasip olmaz. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|