Dergi

Blog

Evrim

Marksizm

Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

2. Geleneksel Yaziyaz Amator Şiir Yarışması

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Türkiye Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Bugün Cüneyd Zapsu'yu dinledim benim fındık köylüm diyordu. / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler

Konu Araçları
Eski10-08-06, 20:40  #1
cevyil

Giriş Tarihi: Aug 2006
Bugün Cüneyd Zapsu'yu dinledim benim fındık köylüm diyordu.

Sayın Cüneyd Zapsu nasıl bir adam çözebilmiş değilim.

Cumhuriyet tarihinde böyle acayip bir başbakan danışmanı daha görüldümü onu da bilmiyorum.

Biraz araştırma sonucu kendisinin bir fındık ihracatçısı olduğunu öğrendim. Acaba bütün çabası, fındığın yağını, kaymağını kendi küpüne doldurmakmıdır.
Bugün bir programda kendisini seyrettikten sonra amacının bu olduğuna karar verdim.

Acayip acayip tabirler kelime oyunları, yok arz-talep, yok piyasa. Talep belli arz fazla diyor.
Arzı, ne yapsakta şöyle pazarlasak gibi sözler etmiyorda, elimizde kalır demekle yetiniyor.

Bu kadar büyük fındık üretimi sahibi bir ülke olarak nasıl fiyatlarda bizim sözümüz geçmiyor, ne basiretsizlik.

Acaba elimizde satılmadan kalan fındık kendisi gibilere mi aktarılacak.

Saygılarımla...

cevyil Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 10-08-06 20:47 .
cevyil is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski10-08-06, 21:44  #2
MK DEVRİM

MK DEVRİM'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006

zaten o yüzden fisko birliği ortadan kaldırmak istiyorlar.
bu gün başbakan bakanlar kurulunda fisko birliği devreden
çıkararak.toprak mahsulleri tarafından fındık alımlarına başlanacakmış.
TMO alır aldığının altınada nice Cüneytlere yedirir.babalarının çiftliği
nasıl olsa.vatandaşına bu kadar düşmanlık ??
MK DEVRİM is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski11-08-06, 00:07  #3
eyiklum
Ayrıldı

beni en çok cüneyt zapsu'nun gülmesi etkiledi. o kadar nasıl desem "zevzek zevzek"gülüyordu ki bir ara kendisinin farklı bir ülkede yaşadığını sandım. ayrıca dikkat edilmiştir, cüneyt zapsu ne zaman sıkışsa, reklam verildi yada sunucu konu değiştirdi.
eyiklum is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski11-08-06, 00:37  #4
eyiklum
Ayrıldı

Gölge Dışişleri Bakanı Cüneyt Zapsu

bu arada cüneyt zapsu; kendisinin sadece 52 kez amerikan büyükelçileri, 48 kez de ingiltere büyükelçisi ile görüştüğünü söyledi. siz ne yorum yaparsınız??
eyiklum is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski11-08-06, 11:01  #5
seha
Admin

seha'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2005

Alıntı:
Sayın eyiklum şöyle demiş:

.....bir ara kendisinin farklı bir ülkede yaşadığını sandım.
Alıntı:
Sayın eyiklum şöyle demiş:

bu arada cüneyt zapsu; kendisinin sadece 52 kez amerikan büyükelçileri, 48 kez de ingiltere büyükelçisi ile görüştüğünü söyledi. siz ne yorum yaparsınız??
Sn. Cüneyt Zapsu'ya başbakanlık danışmanı gibi bakılmamalı. Zaten kendisi de davranış,karar ve yaklaşımları ile Amerika Birleşik Devleti'nin Türkiye Özel Temsilcisi gibi. 3 Kasım seçimleri öncesinden beri yaptığı çalışmalar da ortada. 52 kez az bile görüşmüş... İcazet almak o kadar da kolay iş değil.

Fındık meselesine gelince yine yüklenmeyin zat-ı muhtereme,hisselerini kardeşine devretmiş,ne çıkarı olacak bu işten canım...
Eski11-08-06, 13:08  #6
flamenko
Forumdan Uzaklaştırılmış

Cüneyt Zapsu abd şeytanının uşağıdır Tayyip beyefendi Cüneyt zapsuyu o yüzden başından atamıyor .
Atsa başına neler geleceklerini biliyor Tayyip Efendi.
flamenko is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski11-08-06, 13:34  #7
il_bilge

il_bilge'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006

Cüneyd Zapsu'yu oradan kimse alamaz zor. Şu "gölge dış işleri bakanı" tabiri gerçekten de iyi bir ifade oldu onun için. Zapsu'nun fındık ve Vodafone olayları zaten ortada. Biliyorsunuz, Vodafone Yunanistan'da devlet ve ordu yetkililerinin telefonlarını dinleyip casusluk yaptığı için orada infial çıkmıştı. Bu adamlar şimdi Türkiye'ye yöneldiler, Zapsu'nun aracılığı ve ayarlamasıyla Telsim'i ele geçirdiler. Bu ne demek biliyor musunuz? Telefonunuz kapalıyken bile sizi dinleyebilecek bir teknoloji mevcut. Kaç tane baz istasyonu var Telsim'in? Başbakan, Dışişleri bakanı, içişleri bakanı hiç mi bilmiyorlar dönen dolapları? Adamımız hem ülkenin altını oyuyor, hem cebini dolduruyor, hem de başbakan gibi protokolde muazzam bir üstünlüğe sahip. Başbakan yokken onca görüşme yapıyor, ülkemin gazetecilerine de sırıtarak ukala ukala cevaplar veriyor.

Ve kimsenin sesi çıkmıyor!!
Eski12-08-06, 01:34  #8
MK DEVRİM

MK DEVRİM'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın il_bilge şöyle demiş:

Cüneyd Zapsu'yu oradan kimse alamaz zor. Şu "gölge dış işleri bakanı" tabiri gerçekten de iyi bir ifade oldu onun için. Zapsu'nun fındık ve Vodafone olayları zaten ortada. Biliyorsunuz, Vodafone Yunanistan'da devlet ve ordu yetkililerinin telefonlarını dinleyip casusluk yaptığı için orada infial çıkmıştı. Bu adamlar şimdi Türkiye'ye yöneldiler, Zapsu'nun aracılığı ve ayarlamasıyla Telsim'i ele geçirdiler. Bu ne demek biliyor musunuz? Telefonunuz kapalıyken bile sizi dinleyebilecek bir teknoloji mevcut. Kaç tane baz istasyonu var Telsim'in? Başbakan, Dışişleri bakanı, içişleri bakanı hiç mi bilmiyorlar dönen dolapları? Adamımız hem ülkenin altını oyuyor, hem cebini dolduruyor, hem de başbakan gibi protokolde muazzam bir üstünlüğe sahip. Başbakan yokken onca görüşme yapıyor, ülkemin gazetecilerine de sırıtarak ukala ukala cevaplar veriyor.

Ve kimsenin sesi çıkmıyor!!
sayın il_bilge
dünyanın en liberal ülkelerinde İngiltere,amerika(Aynı Zamanda Emperyalist)
da dahi haberleşmenin büyük hissesi devlet tekelinde ve bu kurumu tamama
men özelleştirmeyi düşünmemişlerdir.Bizde ilk satılanlardan birisi değilmi ?

yazdıklarına bir parantez açayım dedim
Saygılarımla
Eski12-08-06, 13:35  #9
cevyil

Sayın mahir2005 doğru söylüyorsunuz.
Geçenlerde telekom yönetim kurulununu internetten araştırıyordum.
Moralim bozuldu.
Eski12-08-06, 22:30  #10
MK DEVRİM

MK DEVRİM'nın Avatarı

Bir Ülke tarım ülkesi dyeceksiniz.tarım arazilerini yok etçeksiniz.tarım ürünlerine
kısıtlamalar ve kotalar getireceksiniz.Şu veye bu tarım ürününde fazlalar var deyip alımdan kaçınacaksınız.Ondan sonra saydığınız ürünleri ihraç edeceksiniz
Ülkeye yabancı yatırımcı çekmek için her türlü tavizleri verip.Kendi yatırımcı
nız ise yurt dışına kaçıcak???Nasıl zihniyet bu ya bu nu mahallenin itlerine
anlatsanız o mahalleye bir daha uğramazlar.Bu kadar çelişki bir başka
ülkeye kesinlikle nasip olmaz.

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 21:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)